Een nieuwe editie van Creatieve Universiteit Haarlem op een bijzondere locatie; het Slachthuisterrein. Dit voormalige industrieterrein waar de vleeshaken nog aan het plafond hangen gaat de komende jaren omgebouwd worden tot een van de meest bruisende plekken van Haarlem. Het is al regelmatig open voor publiek en 19 september ook voor bezoekers van de Creatieve universiteit.

Het onderwerp: Podcast Away

Het aanbod in Podcasts is de afgelopen jaren geëxplodeerd. Iedereen kan een podcast maken en doet dat dan ook. Naar welke podcasts luisteren podcastmakers? Wat is het geheim achter een goede podcast? En hoe krijg ik mijn podcast op de goede plekken en bereik ik een groter publiek? Dit alles komt voorbij in de nieuwe editie van de Creatieve Universiteit Haarlem, waar ook live podcasts gemaakt zullen worden.

Podcast over zelfliefde en relaties

Creatieve Universiteit Haarlem over Podcast
Johanna Nolet

Spreker Johanna Nolet is de drijvende kracht achter Lieve Jo, een eigentijdse adviespodcast over zelfliefde en relaties. In deze podcast poogt ze nóg meer mensen met zelfliefde te besmetten. Maar dat doet ze niet alleen. Voor elk thema nodigt ze een andere interessante gast uit met wie ze zich buigt over liefdesvraagstukken. Het doel is niet om dé oplossing te geven, maar om samen op zoek te gaan naar behulpzame perspectieven.

Creatieve Universiteit Haarlem over Podcast
Dennis en Michael: jouw Haarlemse podcastvriendjes

HB podcast

Haerlems Bodem maakt podcasts over het reilen en zeilen in Haarlem en omstreken. Aan het woord de heren Van der Putten en Cup. Scherpe opvattingen en mijmeringen worden wekelijks de ‘ether’ in geslingerd op hun eigen, onbesneden wijze. Tot slot is er de 3123 podcast, een nieuwe podcast over alles wat ter tafel komt in de regio Haarlem, live opgenomen in Café de vijhoek.

Wil je de Creative Universiteit volgen? Check dan hun Facebookpagina.

Kom dus 19 september van 19:00 uur tot 21.30 uur naar de Oorkondelaan 3 in Haarlem. De deelname en er zijn gratis hapjes en drankjes aanwezig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here