Na drukbezochte XL edities in Bibliotheek Zuid-Kennemerland is er nu de Creatieve Universiteit, naar de plek waar het voor Klein Haarlem ooit begon. Op 29 mei kun je terecht van 16.30 uur tot 19.30 uur in het oude postkantoor op de Gedempte Oude Gracht 2, nu bekend als de Zijlpoort van de Gemeente Haarlem.

Creatieve Universiteit Haarlem

Micro-influencen

Creatieve Universiteit Haarlem gaat een nieuwe samenwerking aan met de Informatiesamenleving in Haarlem en de Gemeente Haarlem. Tijdens deze eerste XL editie is het onderwerp: Micro-influencen in de historische stad van de toekomst. Hoe kunnen we Haarlem (met hulp van technologische vernieuwing) innoveren zodat er ruimte is voor dynamiek en experiment in werk, wonen en leven? Deze en meer vragen en antwoorden zullen aan bod komen tijdens deze editie.

Strategisch marketing Creatieve Universiteit Haarlem

Spreker Sanne Knoben, strategisch marketingexpert bij influencer marketing agency 3sixtyfive in Haarlem. Sanne neemt je in haar talk mee in de wereld van influencer marketing en de redenen waarom dit momenteel de meest geloofwaardige tool is om je doelgroep te bereiken. De laatste trends, verschillende type influencers en een aantal succesvolle cases komt voorbij, zodat je in één klap op de hoogte bent. En alle tips en tricks zelf kunt inzetten natuurlijk.

Gemeente Haarlem

Gemeente Haarlem (Bas de Boer en Evelien Wamelink, Informatievoorziening) en Ground 8 (founder & Yvonne Haneman) praten je bij over hoe de gemeente digitaal wil innoveren en experimenteren met hulp van inwoners, ondernemers en studenten. Wat zijn de uitdagingen? Hoe kunnen we kennis delen en up to date houden?

Creatieve Universiteit Haarlem

Technology piholospher

Martijn Aslander, veelgevraagd technology piholospher en international speaker en inwoner van Haarlem over innovatie, lifehacking, entrepeneuring, netwerk- en informatie tijdperk. Martijn kan als geen ander complexe trends herkennen en vertalen naar begrijpbare ideeën.

Klein Haarlem

De Creatieve Universiteit Haarlem wordt georganiseerd door Klein Haarlem in samenwerking met Martijn Aslander van Permanent Beta. Steeds op een andere plek in de stad. Inspiratie voor creatieve en ondernemende Haarlemmers!

Meer informatie over Creatieve Universiteit Haarlem vind je op de site.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier de nieuwste Bewierookte Queen tributeband in het Patronaat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here