Wil jij Nederlands of een andere taal als tweede taal leren? Bij Hart ben je op de juiste plek voor verschillende cursussen Nederlands, maar ook Frans, Duits of Engels. Voor cursisten die Nederlands willen leren heeft Hart een uitgebreid aanbod. Van beginner tot gevorderden en van reguliere tot intensieve cursussen. Hart biedt na de meivakantie aanvullende cursussen aan waarbij de focus ligt op spreekvaardigheid.

Cursussen Nederlands

De cursus Makkelijker Nederlands Spreken wordt aangeboden op twee niveaus: voor
beginners en voor gevorderden. De reeks duurt zes weken en bestaat uit 12 lessen. Cursisten zijn vooral nieuwe Nederlanders voor wie spreekvaardigheid van groot belang is
om zich goed te kunnen redden en thuis te voelen in Nederland. Hart helpt graag hiermee door aanvullend, verdiepend aanbod te ontwikkelen dat kan worden gevolgd in het staartje van het cursusjaar. Je kan voor verschillende tijden kiezen. In een avondcursus Nederlands heb je 2 avonden per week les. In totaal 25 lessen van elk 2,5 uur. Hart biedt ook ochtendcursussen aan: Nederlands Intensief. Je hebt dan 3 ochtenden per week les. In totaal 21 lessen van elk 3 uur.

cursussen Nederlands

Europese talen

Hart biedt ook cursussen aan voor mensen die moderne Europese talen wil leren. Je kunt avondcursussen Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Zweeds, Deens en Russisch volgen. Alle cursussen bestaan uit 15 wekelijkse lessen van 2 uur. Het aanbod Engels is zeer uitgebreid, met cursussen voor beginners tot en met cursussen voor ver gevorderden. Tijdens een intake sessie die je doet voordat de cursus begint, bepaalt Hart je huidige niveau. Daarmee kunnen ze ervoor zorgen dat je in een groep met hetzelfde niveau aan de slag kan. Voor Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Zweeds, Deens en Russisch biedt Hart een programma van basiscursussen op A1 en A2 niveau. Bij voldoende aanmeldingen kunnen ze ook cursussen voor gevorderden organiseren.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op www.hart-haarlem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here