Queen, Mika en Meghan Trainor brachten allemaal al een muzikale ode aan de vollere vrouw en steeds vaker worden graatmagere modellen aan de kant gezet voor hun plussize collega’s. Toch lopen vrouwen met een maatje meer nog steeds tegen veel vooroordelen aan. Met hun evenement Curves on the Beach willen Josine Wille van theBiggerBlog en Marjolein van ’t Hof van Big Happy Beautiful laten zien dat het oké is om trots te zijn op je lijf, ook in een omgeving waar je jezelf misschien wel meer bloot geeft dan je eigenlijk comfortabel vindt.

_DSC0007

Curves on the Beach
Curves on the Beach draait helemaal om gezelligheid. Bij Plazand in Zandvoort kunnen de vrouwen aanschuiven voor een gezellige high tea. Josine en Marjolein hebben expres gekozen voor een afgesloten ruimte in de strandtent, zodat er vrijuit gesproken en gelachen kan worden. Josine: “Het is te bizar voor woorden, maar ik ken vrouwen die liever niet naar het strand gaan omdat ze continue geconfronteerd worden met openlijk commentaar van andere strandgangers. Terwijl curves er juist zijn om trots op te zijn! Het is nuttig om dat soort ervaringen met elkaar te delen.” 

_DSC9943

Naast de high tea hebben beide dames ook voor een interessante gastspreker gezorgd. Jackelien Struik van lingeriemerk Disismi komt niet alleen vertellen over de juiste bh-maat (maar liefst 70% van alle vrouwen, dik én dun, draagt de verkeerde maat!) maar ook over haar eerste badkledinglijn. Daarnaast wil ze samen met de vrouwen graag ideeën opdoen voor haar swimwear voor volgend jaar!

_DSC9972-2

Curves on the Beach vindt plaats op 28 juni bij strandpaviljoen Plazand in Zandvoort aan Zee. Het evenement begint om 13:30 uur. Naast de overheerlijke high tea in meerdere gangen krijg je na een afloop een leuke goodybag mee. Allergieën en dieetwensen kunnen uiteraard bij aanmelding doorgegeven worden.

Kijk voor meer informatie even op de blogs van beide dames of de Facebookpagina van het evenement!

theBiggerBlog – Josine Wille | BigHappyBeautiful – Marjolein van ’t Hof 

Curves on the Beach | Zaterdag 28 juni | Plazand Zandvoort

Tekst: Marloes Derks
Fotografie: Tim Kulk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here