Op zaterdag 31 maart vindt het unieke indoor festival Dagverblijf voor de zesde keer plaats in de Lichtfabriek. Daar waar de organisatie voor veel opschudding zorgde met Haarlem Halloween en een griezelige parade door de binnenstad eind oktober vorig jaar, belooft de organisatie met dit festival ook nu een spectaculair begin van de lente.

Dagverblijf festival

Met het credo “Vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen” is Dagverblijf een festival dat zich voornamelijk richt op het feesten overdag. De muzikale programmering wordt over drie zalen verdeeld en gaat van Silent Disco, naar lekkere hitjes, ook kun je natuurlijk flink uit je bol op housemuziek. Met meer dan 15 DJ’s en acts is er voor ieder oor wat wils. Op Dagverblijf is de randprogrammering ook belangrijk. Deze editie staat geheel in het teken van de lente, dus bezoekers worden verrast in een prachtige lentetuin compleet met hottubs. Uiteraard is er een ballenbak, een silent disco, karaokebar en kan men deelnemen aan de beerpong competitie.

Dagverblijf festival

All day, all night

Nachtvlinders kunnen ook nu weer tot in de late uurtje dansen en sjansen in het nachtverblijf dat tot 04:00 uur open is. Hiervoor zijn ook aparte kaarten beschikbaar, zodat dit feest vanaf 23:30 uur voor iedereen toegankelijk is.

Dagverblijf Lentefeest vindt plaats op zaterdag 31 maart van 14:00 tot 04:00 uur en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Kaarten zijn verkrijgbaar via: bit.ly/lentedvb. Laat op Facebook weten dat je erbij bent!

Dagverblijf festival

BewarenBewaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here