Zondag 23 juni zal MAAK Haarlem overspoeld worden met zestig dansers en muzikanten op het achterterrein van MAAK. MAS&CO. heeft dit jaar MAAK Haarlem uitgekozen om hun bijzondere dansbeleving te gaan houden omdat zij die locatie een bijzondere rauwe speelplek vinden. De creativiteit kunnen zij verwerken in hun dansbeleving en dit zal tot uiting komen in hun voorstelling: LIEVE.

LIEVE gaat over innerlijke vrijheid

‘LIEVE, kom je met mij buiten spelen?!’ De voorstelling LIEVE is een totaalbeleving met zestig dansers van MAS&CO.. De muzikanten van Sabali spelen op de rauwe speelplek van MAAK Haarlem. LIEVE is een groots ongesubsidieerd project en gaat over spelen; over onze innerlijke vrijheid en kind zijn. Het gaat over contact, over samenzijn. Wat zo ontzettend welkom is in onze maatschappij waar eenzaamheid een groeiend probleem is onder zowel jongeren als ouderen. Helaas is de voorstelling uitverkocht of niet? Houdt het facebookevent in de gaten voor updates en wellicht nog een kaartje…

Over MAS&CO.

MAS&CO. verbindt, inspireert en daagt uit. In de dansstudio volg je energieke danslessen en daarbuiten word je verrast door prachtige voorstellingen op bijzondere locaties. Je krijgt de ruimte om te creëren en te ontwikkelen op zowel dans als persoonlijk vlak. MAS&CO. staat onder leiding van Mascha Tielemans: danser, docent, maker en coach.

Dankzij haar vermogen om te verbinden en oog voor detail, bloeien samenwerkingen met individuen en organisaties uit tot inspirerende en vruchtbare momenten. Mascha gelooft dat ieder mens recht heeft op een bestaan gevuld met positiviteit, creativiteit, veiligheid, ontmoetingen en ontdekkingen.

Haar visie is om met optimisme, geduld, respect en vanuit het potentieel van ieder mens in verbinding te komen met elkaar. Mascha gaat voor echt contact. De ander zien zodat de ander zich ook gezien voelt.

Meer Haerlems Bodem. Luister hier de nieuwste HB podcast politics met Marie–Thérèse Meijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here