Komkommertijd? Niet hier op de redactie van Haerlems Bodem! Vorige maand was razend druk en dat was te merken; dankzij jullie! Jullie lazen massaal de artikelen die wij met liefde voor jullie schrijven. Dit zijn de best gelezen artikelen juli 2018. Artikel gemist? Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

6. Ouders geen stress: hier is de wat-moet-ik-in-de-zomervakantie-met-mijn-kind-lijst

De zomervakantie is begonnen en om ervoor te zorgen dat jouw kroost niet hele dagen op de iPad zit, heeft Haerlems Bodem de leukste uitjes en kinderactiviteiten op een rijtje gezet. 

5. Honkbalweek Haarlem 2018 – Recap & Foto’s

De 29e Honkbalweek Haarlem 2018 is weer voorbij. Op zondag 22 juli werd Japan de overtuigende (en ongeslagen) winnaar, dit was hun vierde Honkbalweek-titel. In de finale won het land van de reizende zon met 5-0 van Chinese Taipei. Het was een prachtige, zonovergoten week en zeer geslaagde week.

4. Wij zijn Haarlem – Gé

Als inwoner van Haarlem ben je nooit alleen en samen maken wij de stad, maar wie zijn Haarlemmers eigenlijk en waar houden ze zich mee bezig? Dat vraagt fotograaf Hans Palmboom zich af.

3. Column – Suzanne van der Meij: GEMÊLEERD

Vanaf de bank, de stoel of vanuit bed, maar in ieder geval met een laptop voor d’r neus, schrijft ze over alles wat haar bezighoudt…

2. ‘Get your Slurp on! The Ramen Brothers are in Town!’

The Ramen Brothers

Je kent het beeld wellicht uit Amerikaanse televisieseries of backpack trip door Azié. Vanaf deze week wordt Haarlem uitgedaagd een compleet nieuwe Ramen-ervaring te proberen. The Ramen Brothers are in town!

1. Wende Snijders op Haerlems Bodem (Parksessies editie)

Een interview met Wende Snijders terwijl om ons heen de eerste dag van het Parksessies festival langzaam los komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here