De Grote Hi-Ha-Hondelulkoek Voetbal Podcast #4 – Special Guest

0
439

Lockdown of geen lockdown, wij laten ons niet kisten. Dit is alweer de vierde Grote Hi-Ha-Hondelulkoek Voetbal Podcast. Aan de desk van onze multimediale partner Haerlems Bodem op een A-locatie in de binnenstad van Haarlem zitten de contentmakers van Brilstand zonder mondkapjes, maar op gepaste afstand voor je klaar. Dat zijn Dick Sintenie, Edwin Struis, Simon Zwartkruis, Heidi van Turenhout en Paul Onkenhout en, je hoort het goed, een echte Mystery Guest.

De vierde Grote Hi-Ha-Hondelulkoek Voetbal Podcast

Daar is hij weer vanuit de Brilstandbubbel: de Grote Hi-Ha-Hondelulkoek Voetbal Podcast nummer 4. Wat kun je verwachten? De mannen nemen de actualiteit door of iets wat daarop lijkt en Heidi van Turenhout is weer in het grote archief van de voetbalshows gedoken. Er wordt getracht een belangrijk iemand aan de lijn te krijgen, huiscolumnist Struis draagt voor uit eigen werk en Frits van Turenhout houdt de standen op de andere velden nauwlettend in de gaten. De plaat zonder verhaal is zoals altijd weer een lekkere meezinger, dus smeer de kelen maar alvast luisteraars. 

Reageren?

Mails kun je sturen naar brilstand@gmail.com. Voor elke tiende mailer ligt er een leuke verrassing klaar en misschien word je wel genoemd in de volgende podcast.

Zoals altijd start ook deze podcast met een korte terugblik op de vorige Grote-Hi-Ha-Hondelulkoek Voetbal Podcast. Dick, als de social mediaman heeft de diverse platformen nauwlettend bestudeerd. Enkele hoogtepunten:

Jan-Willem Zeldenrust: “Fijne podcast dit. Een uurtje genieten.”

Pieter-Jan Voerman uit Haarlem: “Ik houd wel van jullie humor.”

Marleen Zwartkruis uit Haarlem: “Wat een heerlijke podcast weer. Ik heb ‘m tijdens het koken geluisterd en vaak heel hard gelachen. Mijn dochter Jade ook. Pas toen de podcast klaar was zijn we gaan eten. We zaten #weernietomzesuurtafel maar dat maakt geen fuck uit. Bedankt!”

Wil jij ook reageren, heb je vragen of ben jij Herman Kramer? Mail dan naar brilstand@gmail.com.

De sponsors

Behalve door Haerlems Bodem wordt deze podcast u, geheel kostenloos,  aangeboden door onze sponsors: café De Zwaan op de Kinderhuisvest  in Haarlem, WCJ Timmers elektrotechniek, ook uit Haarlem en Herman Kramer uit Joure.  Begunstigt onze sponsors! Red de horeca, steek een lamp aan en eet een Goudhaantje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here