Op de laatste dag van het jaar kijken we terug op onze Instagram, want er zaten weer mooie kiekjes tussen. Vorig jaar deden sneeuwfoto’s het goed en we kunnen je al vertellen: dit jaar ook. Maar ook luchtfoto’s, de burgemeester en oud-Haarlem werden door jullie flink vaak bekeken. 

Altijd leuk om een overzicht te hebben en al helemaal van mooie foto’s. We hebben tijdens de sneeuwperiode gevraagd om ons te taggen in jouw mooiste sneeuwfoto’s en dat zorgde voor fantastische plaatjes die ook nog eens geweldig werden ontvangen. De twee foto’s met de meeste likes zijn welverdiend door deze Haarlemmers.

De volgende foto is een klassieker, vorig jaar postten we een soortgelijke foto en ook die foto haalde mega veel likes binnen. De kerstboom op de Grote Markt blijft een fijn beeld om naar te kijken, helemaal als het heeft gesneeuwd.

https://www.instagram.com/p/Brc-WsDB7u_/

Luchtfoto’s zijn bijna net zo bijzonder als sneeuwfoto’s. Zo zie je Haarlem in een heel ander perspectief. Wat fijn om vriendjes te hebben die regelmatig van bovenaf wat mooie kiekjes nemen van onze stad.

https://www.instagram.com/p/BpwyDn7hvqo/

‘Moed overwint geweld’, een foto gemaakt op de Grote Markt waar mensen samen kwamen om onze burgermeester te steunen. Niet voor niets hebben wij hem bij de redactie ook verkozen voor Haerlems heerschap in 2018, dat artikel lees je hier.

Zonsondergangen geven ook altijd zo’n prachtig beeld en vaak wel meerdere, want één minuut later kan alles er weer helemaal anders uitzien. Dus als je langs zo’n mooi beeld fietst, stap je natuurlijk af om weg te zwijmelen en een mooi plaatje te schieten. Wil je meer hotspots voor zonsondergangen weten? Check dan het lijstje van Loes hier.

Onze Bavo doet het ook altijd goed en in combinatie met een luchtfoto is het natuurlijk kassa! Een mooi plaatje van het centrum van onze stad met als mooi middelpunt de Bavo.

Een gouwe ouwe, een zwart-wit foto van hoe ons station er vroeger uitzag. Altijd leuk om te fantaseren hoe het er in een zwart-wittijdperk aan toeging. Leuk om even bij stil te staan, helemaal zo op de laatste dag van het jaar. De foto komt van het Noord-Hollands archief, een boeiende plek waar je zo binnen mag lopen.

https://www.instagram.com/p/Bk1wZ0KnpnL/

Als laatste de video van de Santa Run, geen foto, maar heel Haarlem werd enthousiast van het zien van de warming-up van een Grote Markt vol kerstmensen. Geluk zit in kleine dingen, zo zie je maar.

Lieve mensen, dit waren de foto’s met de meeste likes. Blijf ons vooral volgen, blijf ons vooral liken en wij delen dolgraag leuke foto’s en video’s met jullie. Schroom niet om ons te taggen, wij kijken ook graag naar mooie foto’s van onze stad. Fijne jaarwisseling!

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here