Maak maar vast een plekje vrij op je boekenplank want op zaterdag 6 mei verschijnt ‘De kleine Geschiedenis van Haarlem voor Dummies’ van de Historische Vereniging Haerlem. Een nieuwe aanwinst in de officiële Voor Dummies-serie. Tijdens de boeklancering zal burgemeester Jos Wienen bij H. de Vries Boeken het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Na het feestelijke moment om 16:00 uur is het woord aan auteur Boudewijn van Os. Hij is bestuurslid van de Historische Vereniging Haerlem en nauw betrokken bij de stad. Hij zal een korte indruk geven van het boek. De gids gaat na de presentatie in de verkoop en is voor € 8,99 in de boekhandel verkrijgbaar. En op zaterdag kun je ‘m meteen laten signeren door Boudewijn.

‘De kleine Geschiedenis van Haarlem voor Dummies’ geeft een beknopt overzicht van de rijke geschiedenis van Haarlem. Van kleine nederzetting aan het Spaarne en verdedigingspost van de graven van Holland groeide Haarlem uit tot een van de belangrijkste middeleeuwse steden van Holland. Er is natuurlijk ook aandacht voor de moeilijke jaren en de latere ontwikkeling als textiel- en schildersstad. Wandelend door de binnenstad met dit boekje in de hand kom je onder meer langs de Sint-Bavo, de 17e-eeuwse Vleeshal, de Waag, het Teylers Museum en het Frans Hals Museum. (Her)ontdek onze mooie stad!

Boekpresentatie ‘De kleine Geschiedenis van Haarlem voor Dummies’ | 06 mei 2017 | H. de Vries Boeken, Gedempte Oude Gracht 27 | 15:30 – 17:00 uur | Gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here