Na een succesvolle en uitverkochte Koepelsessies, Vol. 1 slaan Gitaarlem en Stichting Open de Koepel op zaterdag 2 december wederom de handen ineen en organiseren in samenwerking met Athenaeum Boekhandel: de Koepelsessies, Vol. 2.

De Koepelsessies, Vol. 2

De avond start met een rondleiding door de Koepel, een diner en er is een optreden van de jonge, getalenteerde singer-songwriter Maurice van Hoek. Dit jaar verscheen zijn eerste E.P. ‘Live Forevermore’ en muziekkrant OOR schreef: “Een parel om te koesteren”. Het hoofdprogramma is een interview van Leon Verdonschot met schrijver Alex Boogers op de Writer’s Bench. De auteur zal ook een signeersessie doen rondom de uitgave van zijn laatste roman ‘Onder een Hemel van Sproeten’.

de Koepelsessies
Fotograaf: Félice Hofhuizen

Hoofdgast auteur Alex Boogers

De grote doorbraak van Alex Boogers, (Vlaardingen 1970) als auteur kwam in 2015 met het bekroonde en deels autobiografische boek Alleen met de Goden. Deze maand verschijnt de nieuwe roman Onder een Hemel van Sproeten. In zijn achtste roman schept Alex Boogers opnieuw een bijzonder universum waarin tegenstellingen bij elkaar komen: ouderdom versus jeugd, zwart versus blank, volks versus elitair. Onder een hemel van sproeten is een confronterende roman over afkomst, achtergrond, vriendschap, vergelding, wraak en loyaliteit.

De interviewer, Leon Verdonschot

Leon Verdonschot (Geleen, 1973) is columnist, journalist, schrijver en verslaafd aan Bruce Springsteen. Dit jaar publiceerde Verdonschot de biografie van Luc de Vos, VOS. Deze werd vooral in België enthousiast ontvangen en bedolven onder de goede recensies! Verdonschot is zeer bekend met het werk van Alex Boogers. Het beloofd een vlammend gesprek te worden in de veste van de voormalige koepelgevangenis.

In de veste is ruimte voor 125 bezoekers. De avond start om 18:00 uur met een tweegangendiner.

Koepelsessies, Vol. 2 – zaterdag 2 december 2017 – Publieksingang aan de Papentorenvest.

18:00 uur: aanvang
19:30 uur: optreden van Maurice van Hoek
20:00 uur: korte pauze
20:15 uur: interview Leon Verdonschot vs Alex Boogers
21:00 uur: einde interview/signeersessie
21:30 uur: tweede optreden van Maurice van Hoek
22:00 uur: einde

Entree voor de avond is €35 inclusief programma, tweegangendiner inclusief welkomstdrankje en koffietafel, exclusief dranken. Max. 4 tickets per persoon. In de Veste van de voormalige gevangenis is ruimte voor 125 bezoekers. Vol is vol! Reserveren kan via de website of via gitaarlem@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here