Op zaterdagmiddag 27 juli zal de eerste aflevering van ‘De Naborrel’ Podcast worden opgenomen! De Naborrel is een informele talkshow waarin host Dennis Cup, bekend van de Haerlems Bodem podcasts, gasten uit Patronaat uitnodigt voor een gesprek. We nemen samen een kijkje achter de schermen van het Haarlemse podium en praten met mensen van de vloer, het kantoor en alles daartussen in. Programmeurs, marketeers, barmedewerkers, bedrijfsleiders, technici en meer. Ook zal er elke aflevering een muzikant aanschuiven die dan weer zijn of haar ervaring deelt uit de muziekwereld. Een podcast over muziek, de muziekindustrie en ontwikkelingen.

De Naborrel

‘De Naborrel’ podcast is een samenwerking tussen Patronaat en Haerlems Bodem. Tijdens de opname van de eerste aflevering is het mogelijk om in het publiek te zitten! Je kan de lancering gratis bijwonen op het Slachthuisterrein. Gasten worden geïnterviewd en je krijgt de kans om daar live bij te zijn en zelf vragen te stellen aan de gasten. Neem ook een kijkje in de tijdelijke Slachthuis locatie en loop rondom het terrein. Wij zorgen ervoor dat het bier koud staat en de stoelen en zitzakken comfortabel genoeg zijn voor een uur luisterplezier. Daarbij staat er natuurlijk voor- en na de interviews een gezellig muziekje op!

Haak je ook aan bij deze feestelijker podcast lancering? RSVP op het Facebook event en nodig je vrienden uit!

Te gast bij deze eerste editie

Dennis Kraakman – gezicht en gastheer van oefenruimtecomplex Slachthuis en bedrijfsleider in Patronaat. Hij vertelt ons over zijn werk achter de schermen. Hoe zijn artiesten als ze in Patronaat komen? Zijn er wel eens gekke dingen gebeurd in de backstage? Slechts enkele vragen waarvan we hopen dat hij de antwoorden met ons wil delen

Joël Heijda – programmeur. Werkt nu ruim een jaar bij Patronaat en ontfermt zich vooral over de heavy genres in het programma. Wat is zijn ervaring met de festivalmarkt in de zomer, heeft dat effect op Patronaat? Welke shows kijkt hij naar uit?

En ten slotte hebben we een fantastische muzikant in ons midden: Gyo Kretz. Eerder deze zomer speelde hij nog op het podium van Patronaat. Wat drijft hem om muziek te maken, en waar gaat zijn muziek over? Wat verwacht hij in de toekomst, wat zijn de voor- en nadelen van een carrière in de muziek?

Dat en nog veel meer tijdens de eerste aflevering van De Naborrel!

Haak je ook aan bij deze feestelijker podcast lancering? RSVP op het Facebook event en nodig je vrienden uit! Zie je de 28e!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here