De Start Up Campus Haarlem (SUCH) van Hogeschool Inholland Haarlem start in juni met het maandelijks uitzenden van de online inspiratieshow ICE Sessions oftewel Inspire, Connect en Educate via Facebook Live. Tijdens deze ‘ICE Sessions’ staat een inspirerend verhaal van studenten, alumni, ondernemers of mensen met een bijzonder beroep centraal. Als afsluiter van elke uitzending is er ruimte voor een startende (student)ondernemer om zijn bedrijf te pitchen.

ICE Sessions
Bente Bollmann

Bente Bollmann

Op donderdag 4 juni is de eerste online uitzending met als gast Bente Bollmann, Senior marketing manager Mojo Concerts van festivals Lowlands en Down The Rabbit Hole, live te horen van 16:00 – 17:00 uur via Facebook Live van SUCH. Het idee over het opzetten van de maandelijkse ICE Sessions is ontstaan vanuit de quarantaine periode, waarin live streaming en online video aan de orde van de dag zijn. Online media zijn het bindingsmiddel voor de moderne student.

Ook na de corona ICE Sessions

Uit onderzoek is gebleken dat deze doelgroep behoefte heeft aan kennis vanuit inspirerende personen en daarnaast op een luchtige manier informatie wil over hoe beter, slimmer en efficiënter te kunnen werken of ondernemen. Maar niet alleen nu is dit relevant, ook voor de toekomst is het online delen van kennis, het inspireren en connecties leggen een middel om studenten meer uit hun leven te laten halen. Het is dan ook de bedoeling dat de ICE Sessions ook na de quarantaine periode doorgaan. 

Voor breder publiek 

De ICE Sessions worden gemaakt voor en met studenten maar zijn, door het uitzenden via de Facebookpagina van SUCH, ook voor een breder publiek toegankelijk. De inspiratieshow wordt afwisselend gepresenteerd door Dennis Cup van Haerlems Bodem en Rudy Nicola van Haarlem105 en zit vol met verfrissende interviews en nieuwe inzichten. 

Wat: Start Up Campus Haarlem – ICE Sessions met als gast Bente Bollmann
Wanneer: donderdag 4 juni 16:00 – 17:00 uur (vervolgens maandelijks)
Waarfacebook.com/suchinholland

Meer Haerlems Bodem? Lees hier de nieuwste column van Marianne Overbeeke.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here