Alle peuters verzamelen! De Peuterbieb komt naar de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en Bloemendaal. Vier woensdagen in mei zijn de peuters en hun (groot)ouders of oppas welkom in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk of in de Bibliotheek Bloemendaal.

Peuterbieb is een feestje

Tijdens de Peuterbieb wordt het een feestje. Los van de voorgelezen verhalen is er ook een kleine verrassing. Dat kan bijvoorbeeld een spelletje zijn of misschien mag een van de kinderen helpen tijdens het verhaal. Ook wordt er spelenderwijs aandacht besteed aan taalgevoel en woordenschat, door samen te lezen en te ontdekken met leeftijdsgenootjes. De verhalen prikkelen de fantasie die ook wordt gebruikt hij het maken van muziek, samen spelen of dansen. Voor ouders en oppassen is de Peuterbieb ook gezellig en leerzaam, zij krijgen leestips en delen ervaringen met elkaar.

Twee locaties

In Bibliotheek Haarlem Schalkwijk op Fie Carelsenplein 2 kunnen peuters en hun (groot)ouders of oppassen terecht op de woensdagen 8, 15, 22 en 29 mei om 10:30 – 11:15 uur.

In de Bibliotheek Bloemendaal (Korte Kleverlaan 9) zijn (groot)ouders en hun kroost van harte welkom op de volgende data: vrijdag 10, 17, 24 en 31 mei ook om 10:30 – 11:15 uur. Op beide locaties is de toegang gratis.

Meer Haerlems Bodem? Check hier Verleden in de velden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here