Dat is de vraag die wordt gesteld in de vijfde aflevering van het Human programma De publieke tribune. Opnames voor deze aflevering zijn donderdag 18 april in het gemeentehuis van Haarlem. Toepasselijk zullen Burgemeester Jos Wienen en voormalig staatssecretaris Fred Teeven er te gast zijn. Jij mag ook komen.

De Publieke Tribune

Bedreigingen

Helaas weet onze burgervader maar al te goed hoe het is om bedreigd te worden. Fred Teeven was tot 2015 staatssecretaris Veiligheid en Justitie en Geert-Jan Knoops is lead counsel voor het Internationaal Strafhof in Den Haag en tevens bijzonder hoogleraar politiek van het internationaal recht bij de Universiteit van Amsterdam.

De luistervink (onderdeel van het tv-programma) van deze aflevering is Jitske Kramer. Als corporate antropoloog reist zij heel de wereld over en onderzoekt zij hoe onderlinge relaties in gemeenschappen versterkt kunnen worden. Net zoals bij de andere afleveringen zal zij aan het einde van de aflevering haar bevindingen met het publiek delen. 

De Publieke Tribune

De Publieke Tribune

De publieke tribune is het programma van Human met Coen Verbraak. Tot en met mei reist De publieke tribune door het land: van Maastricht tot Haarlem, van Hengelo tot Waalwijk. Een betrokken publiek op de tribune stelt de vragen en een panel van bestuurders en deskundigen zoekt antwoorden. Coen Verbraak zorgt dat de vragenstellers een goed antwoord krijgen en dat duidelijk wordt waar de verantwoordelijkheid ligt. Hij wordt hierbij ter zijde gestaan door een begenadigd luisteraar (Jitske Kramer), die iedere aflevering afsluit met haar beschouwingen. 

Opnames

De opname van dit interessante gesprek is donderdag 18 april tussen 15.30 en 17.30 uur in het Stadhuis van Haarlem. Je kan je aanmelden via de link aanmelden: eventbrite.com

Meer Haerlems Bodem? Check hier de nieuwste No Spang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here