Het nieuwe culturele seizoen staat voor de deur. Wat staat er aan te komen, welk opkomend talent mag het publiek niet missen en van welke initiatieven gaat Haarlem dit seizoen veel horen? In de komende uitzending van De Schuurshow wordt een aantal interessante makers en spelers uitgelicht uit het rijke programma van de Toneelschuur, Stadsschouwburg en Philharmonie.

De Schuurshow

Line-up voor De Schuurshow

Gasten in de komende uitzending zijn onder andere acteurs Jasper van Hofwegen en Jacob de Groot van KONVOOI/Orkater Nieuwkomers, choreograaf en artistiek leider van Backbone Connects Alida Dors, schrijver Hans Münstermann, jonge film- en theatertalenten van Shoot Your Shot en Starring en oprichters van Triple Threat Okrah Donkor en Philip Schemmekes. De muzikale bijdrage komt van sopraan Francis van Broekhuizen.

Programma

Zondag 15 september is er een uitzending, van 16:00 uur tot 18:00 uur en die is onderdeel van het Open Huis weekend van de Toneelschuur en Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Deze keer vormt de Blauwe Zaal van de Philharmonie het decor voor de opname, de presentatie is in handen van Ziggy Klazes en Louis Pirenne. De toegang is gratis. De Schuurshow is ook live te beluisteren op Haarlem105. Naast deze show zijn er in het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 september zowel binnen als buiten volop activiteiten in de Haarlemse theaterstraat; voorproefjes van theater, muziek, dans, jeugdvoorstellingen, familiefilms, kijkjes achter de schermen en een gezellig plein met eten en drinken.

Meer informatie over de Schuurshow en het Open Huis is te vinden op toneelschuur.nl en theater-haarlem.nl.

Meer HB? Check hier het artikel over Ronnie Flex in Caprera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here