Haarlems Cultuur viert feest dit jaar. Maar wie zijn de mensen die de slingers ophangen, taart bakken of de kaarsjes aansteken en na afloop de rommel opruimen? De Schuurshow op 11 november zet eindelijk de mensen achter de schermen in het licht.

Opening Haarlem Viert Cultuur

De schuurshow

De Schuurshow is een culturele talkshow vanuit Café Toneelschuur. Met spraakmakende gasten, prikkelende columns en sprankelende gesprekken over voorstellingen, concerten en exposities die in Haarlem e.o. te zien zijn.  De talkshow wordt opgeluisterd door live muziek. Dé ideale invulling van de zondagmiddag en voor de thuisblijvers live te beluisteren op Haarlem105. De presentatie van de Schuurshow wordt verzorgd door Louis Pirenne – cultureel aanjager in Amsterdam Nieuw West – en Journalist Ziggy Klazes. Zij gaan cultuurmedewerkers het hemd van het lijf vragen.

De gasten

Gedurende de show zullen veel gasten aan het woord komen, namelijk: Heleen van Ham van Educatie Toneel- en Filmschuur, Brigit Lanfermeijer van Pre-Produktie Patronaat, Lilly van Zuijlen Registrar van Tentoonstellingen Frans Hals Museum, Fieke Kroon van Educatie Teylers Museum, Ellen Brussee van Hoofd Horeca en Hospitality Stadsschouwburg en Philharmonie en Genie Does de Collectievormer van Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

Het vrolijke pop/folk duo Jack and the Weatherman zorgt voor de muziek gedurende de show.

Podiumdichter Demi Baltus, Spoken word artiest Joshua Baumgarten, dichter Lucas Hirsch, schrijven Alexander van Reeuwijk, puntdichter Jan J. Pieterse en Spoken word artiest Mike Warners zullen ook aanwezig zijn. Deze Haarlemse woordkunstenaars zullen een ode brengen aan hun favoriete cultuurpaleis. 

Wanneer

Datum: zondag 11 november
Toegang: gratis
Waar: Lange Begijnestraat 9

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here