Twee dragqueens Miss Multiple Joyce en Lucinda St. John, acteurs uit de voorstelling Four Drags and a Funeral, organiseren voor (Haarlemse) thuiszitters weer een live bingo. De ‘Trek de Drags door de crisis Bingo’ is op vrijdag 15 mei om 20:00 uur en is live te beleven via hun Facebookpagina. Doe mee en win fantastische prijzen.

Bingo voor Komedie

De komedie Four Drags and a Funeral, van Haarlemse Productiehuis De Verbinding, kan door de maatregelen rondom de Coronabestrijding nog steeds niet gespeeld worden. De tour is uitgesteld tot oktober. Dit brengt een aantal onvoorziene kosten met zich mee. Om die te beheersen organiseren de acteurs nu een online bingo.

Verschuiven naar oktober

De repetities en de voorbereidingen voor de tournee van Four Drags and a Funeral door het land liggen per maart stil. Door de strenge maatregelen was het onmogelijk om het stuk in te studeren. Producent van Productiehuis De Verbinding Hans Goes vertelt: “Gelukkig waren we er snel bij om alle voorstellingen die gepland stonden te verschuiven naar later dit jaar. Zo vindt alles nu plaats in oktober. De stadsschouwburg van Haarlem wordt aangedaan op 13 oktober.”

Bingo is als het leven; zolang je ballen hebt is er hoop!

Hans Goes

Om de gemaakte kosten vanwege het verplaatsen te beperken, maar meer ook om het publiek te vermaken, is de ‘Trek de Drags door de Crisis Bingo’ in het leven geroepen. “Zolang je ballen hebt is er hoop, is een zin uit de voorstelling. Bingo is een vrolijk onderdeel in de voorstelling. En nu dus online een vrolijke steun in deze moeilijke periode. Want Bingo is als het leven; zolang je ballen hebt is er hoop!” Lacht Hans die zelf een van de ‘bingodames’ speelt.

De Bingo is op 15 mei om 20:00 live te volgen. Bingokaarten zijn van tevoren te koop via fourdragsandafuneral.nl 

Meer Haerlems Bodem? Check hier het verrassingsfeest voor de jarige house-opa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here