Na maanden van denken, ontwerpen en bouwen is hij af. Vernieuwd, verbeterd en waarom? Omdat we vinden dat het tijd wordt dat Haarlem een uitgaansagenda krijgt waarin overzichtelijkheid, zelf bepalen wat je ziet en participatie centraal staat. Daarom, van Haerlems Bodem voor jullie; de nieuwe Uitgaansagenda van Haerlems Bodem

Compleet en overzichtelijk…
De uitgaansagenda van Haerlems Bodem zal het plannen van een dagje of avondje uit gemakkelijk maken. Naast evenementen van bekende uitgaansgelegenheden, wordt er ook aandacht besteed aan evenementen die doorgaans niet naar een breed publiek gecommuniceerd worden. Denk aan in-store optredens, pub-quizzen en exposities. De uitgaansagenda van Haerlems Bodem brengt (bijna) alle uitgaansgelegenheden, activiteiten, dag- en avondbestedingen in beeld.  Daarbij is er de mogelijkheid voor iedereen om zelf een item toe te voegen. Zo wordt er één compleet en overzichtelijk beeld gecreëerd voor iedereen die op zoek is naar wat er te doen is in en rondom Haarlem.

Zelf in de hand…
“In Haarlem is niks te doen.” Deze zin irriteerde al jaren. Daarom bieden we in de uitgaansagenda een keuze-menu. Hierdoor bepalen jullie zelf wat je wilt. Door te kiezen wanneer, wat en waar iemand iets wilt doen; worden er diverse opties geboden. Daarbij hebben we categorieën aangemaakt waar iedereen zich door kan laten inspireren. Denk aan onderwerpen als: ‘je eerste date’, ‘goedgekeurd voor kids’ en natuurlijk ‘echte mannen’ en ‘typische vrouwen dingen’.

Crowd Participation…
Naast een breed overzicht is er een nieuwe en unieke mogelijkheid bijgekomen. Iedereen kan en mag namelijk zelf een item toevoegen! Van ‘garage concerten’ tot ‘amateur theater’, alle soorten activiteiten mogen toe gevoegd worden.

Haerlems Bodem controleert de relevantie en indien geschikt komen ook deze activiteiten in de uitgaansagenda. Via deze link kom je bij het invulformulier en invullen duurt slechts twee minuten. Hierdoor wordt de uitgaansagenda van Haerlems Bodem de meest diverse en uitgebreide uitgaansagenda van Haarlem en omstreken.

Uitgaansagenda
De vernieuwde uitgaansagenda van Haerlems Bodem is te bekijken via www.haerlemsbodem.nl/uitgaansagenda. Ontdek de vernieuwde uitgaansagenda van Haerlems Bodem en ervaar zelf het gemak in het zoeken naar een leuke activiteit. Of draag bij aan het ruime aanbod en voeg zelf een item toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here