Het voorjaar staat weer voor de deur en daarmee ook de voorjaarsvakantie. Haerlems Bodem heeft weer de leukste activiteiten op een rijtje gezet voor jou en je kids. Zo wordt het weer een vakantie om niet te vergeten.

Midget Voetgolf

Is voetballen helemaal je ding, maar regent het alweer waardoor je niet naar buiten kan gaan? Dan is Midget Voetgolf de oplossing. In Nieuw Vennep is een grote indoorhal waar maar liefst 18 Midget Voetgolf holes zijn gemaakt. Tijdens de voorjaarsvakantie kan je elke dag tussen 12:00 en 17:00 uur je energie hier kwijt.

Donker in de Duinen

Zaterdag 15 februari kan je met je gezin de avondwandeling Donker in de Duinen maken. Super bijzonder, want na zonsondergang zijn de duinen gesloten. Deze activiteit is vanaf 10 jaar. Is een wandeling in het donker wat te spannend of is je kind 6 jaar? Doe dan de Schermerxcusie vrijdag 21 februari, net zo bijzonder alleen wat minder donker.

Haal je braakbaldiploma

Haal je braakbaldiploma donderdag 20 februari in het bezoekerscentrum Kennemerduinen. Ontdek onder andere hoeveel muizen de uil heeft gegeten. Samen met een deskundige kijk je wat er allemaal uit de uilenbal komt. Wat voor botjes en schedeltjes kom je allemaal tegen in de uilenbal?

De voorjaarsvakantie
Photo by James Toose on Unsplash

De mooiste vis van de zee

20 februari komt het verhaal De mooiste vis van de zee tot leven. Wijnand Stomp, kids comedian en meesterverteller, vertelt met zijn levensgrote kamishi-bai het verhaal van De mooiste vis van de zee. Kom deze voorstelling zien om 15:00 uur in het Theater Elswout.

Sportinstuif Haarlem

In de voorjaarsvakantie organiseert SportSupport ook weer sportieve activiteiten voor de kids. Zo is er 18 februari in de ochtend Peuter Sportinstuif. woensdag 19 februari kan je zowel in Haarlem Noord als in Schalkwijk al je energie kwijt met diverse sporten en spelletjes. Check de website sportsupport.nl voor de tijden en locaties.

Meer Haerlems Bodem? Doe mee met de foto wedstrijd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here