Welkom in onze nieuwe rubriek “De Week Van…”. Waarin wij één week lang een Haarlemse creatieveling volgen. Ondernemers, fotografen, designers, in alle hoeken zoeken wij een leuk hoofdpersoon die ons voor één week meeneemt in zijn of haar leven. Deze keer is “De Week Van” in handen van Anne Mreijen.

Anne Mreijen lijkt op het eerste gezicht een doodgewone meid, maar dat klopt niet helemaal. Anne kreeg tijdens haar geboorte een hersenbloeding, waardoor ze een constante drain nodig heeft die het overtollige vocht uit haar hersenen laat lopen. Dit betekent dat de meest alledaagse dingen voor haar een uitdaging vormen. Gelukkig is Anne een echte go-getter, iets dat bevestigd werd door de Bart de Graaff-foundation. In 2010 werd Anne benoemd tot Bikkel van het jaar. Ook kreeg zij een startkapitaal om het lifestyle blad Unlimited Magazine’ op te zetten. Een blad voor jongvolwassenen met, net als Anne, een chronische ziekte. Op dit moment is er bij de Unlimited redactie een pauze ingelast. Nu heeft Anne de tijd om haar studie af te maken en van haar vrije tijd te genieten….

Maandag: Het is maandag, maar ik moet toch op bed even uitrusten. Maaar, als ik naar m’n voeten kijk wordt ik zo blij zijn van de tattoo die ik vorige week heb laten zetten!

De-Week-Van-Anne-Mreijen-Tattoo

Dinsdag: School school en nog eens school. Vandaag begon ik de dag fris en fruitig met lezen over het menselijk lichaam. Psychologie is zooo leuk!!

De-Week-Van-Anne-Mreijen-Leren

Woensdag: Vandaag is de dag van Nationale Rouw. De eerste slachtoffers van de ramp komen aan in Nederland. Dit is zo ontzettend erg… Ik leef mee en denk aan alle nabestaanden.

De-Week-Van-Anne-Mreijen-TV

Donderdag: De zeilboot van mijn oom en tante is in tha hause! En hoe zalig is het dat ze maar 200 meter bij mijn huis vandaan liggen!

De-Week-Van-Anne-Mreijen-Varen

Vrijdag: Ik hou van mijn Haarlem en haar mooie kerk.  (Noot van redactie: WIJ OOK!)

De-Week-Van-Anne-Mreijen-Kerk

Zaterdag: Vriendinnentijd! (Anne links op foto)

De-Week-Van-Anne-Mreijen-Drank

Zondag: Het is zo ontzettend zalig om bij ons nieuwe huisje, zo dichtbij, aan de waterkant te kunnen liggen. Ik neem het er van!

De-Week-Van-Anne-Mreijen-Chillen

Wij willen Anne Mreijen bedanken voor een sneak peek in het leven van ondernemer met een beperking, die zich niet laat beperken. Wie zou jij nou eens een week lang willen volgen? Vermeld het in de comments of stuur een bericht naar info@haerlemsbodem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here