Welkom in onze rubriek “De Week Van…”, waarin wij één week lang een Haarlemse creatieveling volgen. Ondernemers, fotografen, designers; in alle hoeken zoeken wij een leuk hoofdpersoon die ons voor één week meeneemt in zijn of haar leven.

Deze week nemen we een kijkje in het leven van Bart Bergmeijer. Een ‘designer’ durf ik hem niet te noemen en zelf wil hij geen art director genoemd worden. Bart werkt onder de naam Bartworks en ontwerpt voor online en off-line doeleinden, maar met het zelfde gemak  creëert hij een merk identiteit. De creaties van Bartworks bestaat uit, een combinatie van, digitaal en handgetekende kunst. Daarnaast werkt hij bij het ontwerpbureau Fabrique en is hij bezig met Wrap The Gift, een dienst waarbij je digitale cadeau’s, toch op een leuke manier kan presenteren. Bekijk Bart zijn week hieronder en zie hoe hard hij werkt en hoe leuk hij het zelf maakt!

Maandag 11 augustus
Maandagochtend bij Fabrique [merken, design & interactie]. Een kick off om orde te scheppen in de chaos. Er zit een systeem in, echt!

Haerlems-Bodem-x-Bart-Bergmeijer-x-Kantoor

Dinsdag 12 augustus
Promotiefilm maken voor Wrap the Gift in Pand Noord Amsterdam, zodat de hele wereld kan zien dat we een heel gaaf product hebben. Digitaal cadeau’s geven is nog nooit zo leuk geweest.

Haerlems-Bodem-x-Bart-Bermeijer -x-Promo-Film

Woensdag 13 augustus
Voorbereiden op de NERF-gun Battle van Coolblue op Rotterdam Centraal met team Fabrique.

Haerlems-Bodem-x-Bart-Bergmeijer-x-Nerf

Donderdag 14 augustus
Testen, testen, nog eens testen: de nieuwe uitpak-beleving van Wrap the Gift. Binnenkort aan ieders vingertoppen. Tablet, laptop, smartphone, iOS of Android, het kan allemaal! .

Haerlems-Bodem-x-Bart-Bergmeijer-x-Wrap-The-Gift

Vrijdag 16 augustus
Ik mocht de cover ontwerpen voor de single In Your Arms van Chef’Special. Die ging dus even platinum en mijn vriendjes van de band vonden dat ik hem ook aan mijn muur mocht hangen. Dat doe ik, met trots… (Noot van redactie: EN TERECHT!!!)

Haerlems-Bodem-x-Bart-Bergmeijer-x-Chef'Special

Zaterdag 17 augustus
Je kunt er niet omheen in de vijfhoek, Haarlem Jazz. En als ik er dan toch ben draai ik mijn oren even naar Benjamin Herman want die man kan meesterlijk blazen.

Haerlems-Bodem-x-Bart-Bergmeijer-x-Haarlem-Jazz

Zondag 18 augustus
Ik heb een strot als een reiger en stink naar een uitgebrande boerderij met strodak. Ik ben er klaar mee, ik stop. Wie doet er mee?

Haerlems-Bodem-x-Bart-Bergmeijer-x-Sigaretten

Wij willen Bart bedanken voor een sneak peek in het leven van een creatief genie. Wie zou jij nou eens een week lang willen volgen? Vermeld het in de comments of stuur een bericht naar info@haerlemsbodem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here