Welkom in onze nieuwe rubriek “De Week Van…”. Waarin wij één week lang een Haarlemse creatieveling volgen. Ondernemers, fotografen, designers, in alle hoeken zoeken wij een leuk hoofdpersoon die ons voor één week meeneemt in zijn of haar leven.

Deze week volgen wij  DJ Flexy Frank, papa van een tweeling en een bekend gezicht in de Haarlemse uitgaansscene. Zo organiseert hij al 9 jaar Haarlem Ordinair en is hij het brein achter het exclusieve feest voor dertigers: Thirties. Frank is DJ, organisator en heeft zijn eigen entertainment bureau: Flexcitement.

Maandag 23 juni: Op papadag lekker erop uit met mijn tweeling! Alleen de treinreis is al een avontuur op zich. Na twee haltes eruit naar de super leuke speeltuin in Santpoort Noord, naast het station.


Dinsdag 24 juni:
 Weer aan het werk, offertes voor het leveren van entertainment versturen voor Flexcitement en de promotie verzorgen van één van de bekendste clubs van Nederland: Escape! Deze zomer leveren we o.a. een act en muziek voor de Brightside Bar van Lipton, doe ik Disco Bingo en een 2 Man en 1 Paardenkop set op Strandverblijf en draai ik as vrijdag 11 juli in Haarlem’s nieuwste club: Ruis.

De-Week-Van-Flexi-Frank-Screenshot


Woensdag 25 juni:
 Even de zon op Ibiza opzoeken! Een heerlijk eiland en erg goed betaalbaar ook, in tegenstelling tot de verwachtingen. Wel de dure clubs vermijden dan ;-). Lekker kleedje en picknick mand mee en de leukste baaitjes opzoeken vind ik heerlijk.

De-Week-Van-Flexi-Frank-Baai


Donderdag 26 juni
: Ook tijdens vakantie op Ibiza wordt er uiteraard een plaatje opgezet in Playa d’en Bossa! USB stick hangt altijd aan mijn sleutelbos dus dat is makkelijk.

De-Week-Van-Flexi-Frank-Draaien


Vrijdag 27 juni
: Op één van de mooiste plekjes van het eiland, Cala Comte, genieten van de beroemde zonsondergang. Groot applaus als ie onder gaat en erna vertrekt het grootste deel van de bezoekers weer om zich op te maken voor een lange nacht.

De-Week-Van-Flexi-Frank-Zonsondergang


Zaterdag 28 juni
: Weer thuis dus een gezonde smoothie. Ik maak elke dag een kan, heerlijk om de dag mee te starten en je vitamines op peil te houden. Veel groente en fruit erin dus het vult ook meteen goed.

De-Week-Van-Flexi-Frank-Smoothie


Zondag 29 juni
: Zoals gezegd, lekker op het fietsje naar Spaarnwoude om daar het entertainment verzorgen bij de Lipton Ice Tea Brightside Bar op Awakenings Festival samen met Bob Wisman! Als dan ook nog het Nederlands elftal wint kan het weekend niet meer stuk!

De-Week-Van-Flexi-Frank-Duo-Hoofd


Wij willen Flexy Frank bedanken voor een sneak peek in het leven van een DJ, organisator en pappa van twee! Weet je zelf een leuke hoofdpersoon voor deze rubriek, vermeld het in de comments of stuur een bericht naar info@haerlemsbodem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here