Welkom in onze rubriek “De Week Van…”, waarin wij één week lang een Haarlemse creatieveling volgen. Ondernemers, fotografen, designers; in alle hoeken zoeken wij een leuk hoofdpersoon die ons voor één week meeneemt in zijn of haar leven.

Als je denkt aan de Haarlemse incrowd van muzikanten zal Martijn Bosman zeker niet ontbreken. Deze muzikant en acteur met een behoorlijke staat van dienst drumt bij verschillende bekende Nederlandse bands en is vaste drummer van onze eigen Gotcha! Ook is hij dit jaar nauw betrokken bij de grote(re) Gitaarlemevenementen. Neem een kijkje in zijn week:

Maandag 10 november
Opnemen voor de Biessessies in Studio Helmbreker. Naast drums ook een liedje op accordeon. Wat ik helemaal niet kan. Maar ik doe gewoon net alsof. Die schoen is van Bies van Ede zelf, die zo “Het Parfum” gaat zingen.

maandag 10 november_web

Dinsdag 11 november
Repeteren met Gotcha! voor rigter! live. Onze nieuwe plaat is net af en we zijn er damn trots op. Volgend jaar op tour.

dinsdag 11 november_web

Woensdag 12 november
Vergadering bij Speelmannen & Co. Over de grote Gitaarlemavond tijdens Serious Request, op 23 december in het Patronaat. Gitarist en mede-bandleider JP Hoekstra babbelt mee via Skype. Als het net zo’n mooie avond wordt als in Caprera, dan zijn we heel gelukkig.

woensdag 12 november_web

Donderdag 13 november
Zwemles met de dames.

donderdag 13 november_web

Vrijdag 14 november
Invallen bij VI voor Gert-Jan Zegel met Danny Vera. De heren aan tafel zijn in het echt precies zoals op TV. De muzikanten ook.

vrijdag 14 november_web

Zaterdag 15 november
Instore in Galerie Windkracht 13 in Den Helder, met Sabrina Starke. Goeie plek, leuke mensen. Te gek om met Sabrina te spelen. Haar timing en frasering zijn uniek. Na de instore nog een show in De Kampanje, de schouwburg aldaar.

zaterdag 15 november_web

Zondag 16 november
Voorbereiden voor optredens met Henny Vrienten. In de brugklas was ik fan van André van Duin, Doe Maar en ABBA, wat ik overigens even lafhartig als glashard ontkende. Inmiddels heb ik Van Duin meermaals de hand mogen schudden en nu mag ik ook nog met Henny Vrienten spelen. Wat een eer en wat een prachtige plaat heeft hij gemaakt! Alleen die gasten van ABBA, die bellen maar niet terug…..

zondag 16 november_web

Wij willen Martijn Bosman bedanken voor een sneak peek in het leven van een Haarlemse muzikant. Wie zou jij nou eens een week lang willen volgen? Vermeld het in de comments of stuur een bericht naar info@haerlemsbodem.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here