Welkom in onze nieuwe rubriek “De Week Van…”. Waarin wij één week lang een Haarlemse creatieveling volgen. Ondernemers, fotografen, designers, in alle hoeken zoeken wij een leuk hoofdpersoon die ons voor één week meeneemt in zijn of haar leven.

Deze week Rene van Houwelingen. Mede-eigenaar van Brr Brr, de werkplaats voor visuele communicatie, en een gezonde kerel die weet wat genieten is. Rene is een creatieve geest die balanceert tussen een moderne bourgondier en sportman. Fietsen, zwemmen en (kick)boksen, maar ook feesten en vet vreten. Leer Rene een beetje beter kennen…

Maandag: Quasi poëtisch vraag ik me maandagochtend altijd af waarom de week weer oorverdovend moet beginnen.

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-Rene-Blender

Dinsdag: Stram, voldaan en met een beukende honger terug naar de studio om de ‘lunchbreak’ etend voort te zetten. Eenvoudigweg beter dan de hele dag achter een computer zitten te verslijten.

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-Renee-Zwemmen

Woensdag: Bliksems! de creërende kracht achter de Maakrebubliek – Victor Djungo – vertoont kuren. “Iene miene mutte tien pond grutte…. Dan hier maar aan draaien.”

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-Rene-Victor-Djungo

Donderdag: Jazz op Woodstock. Ingesloten tussen hekken die het strandbeeld intens verstoren al Mario Biondi negerend vertoeven op het strand. Wat een heerlijke avond.

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-Rene-Jazz-Strand

Vrijdag: Annesas Appel. Moeder, bedenker en uitvoerder van ‘view on the world map‘ geeft me een rondleiding door de Vishal. Hoe iemand het alledaagse om haar heen kan afbreken, categoriseren, herstructureren en systematiseren. Waanzinning!

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-Rene-Annesas-Appel

Zaterdag: Pitch. Dansen, knallen, bouncen, scheuren, springen, verdwaasd, bacardi, limoen, bier, scherp, loos, gruwelijk, shinen, branden en gezelligheid. Pitch festival is AAN!

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-Rene-Pitch

Zondag: Chinees. Pfffff…voer voor de kater. Morgen weer oorverdovend beginnen.

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-Rene-Chinees

Wij willen Rene van Houwelingen bedanken voor een sneak peek in het leven van een ondernemer, designer en levengenieter. Wie zou jij nou eens een week lang willen volgen? Vermeld het in de comments of stuur een bericht naar info@haerlemsbodem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here