Welkom in onze rubriek “De Week Van…”, waarin wij één week lang een Haarlemse creatieveling volgen. Ondernemers, fotografen, designers; in alle hoeken zoeken wij een leuk hoofdpersoon die ons voor één week meeneemt in zijn of haar leven.

Deze week nemen we een kijkje in het leven van Sandra Roozen.  Zelfstandig ondernemer en tassenontwerper van Puc. Stoere tassen van kwaliteitsleer met een strakke en simpele stijl. Puc staat voor Personalized Unique Collection en dat is het zeker. Niet één tas is hetzelfde, subtiele kleurverschillen in het leer zorgen voor uniqueness. Overigens zijn wij zeker niet de eerste die over Puc schrijven. Bekijk Sandra’s week hieronder en zie hoe leuk en dynamisch het leven van een tassenontwerper kan zijn!

Maandag 08 augustus
Eerste dag van de week, wat doe je dan? Kijken wat je moet dat doen… en dat is veel, heel veel! Maar ach, dat is een luxe probleem. Wij beginnen met het selecteren van kleuren en deze aan klanten te verbinden, want iedere klant (of winkel) kiest zijn ‘eigen’ kleur! Daar staan wij voor Personalized Unique Collection (PUC).

Haerlems-Bodem-x-Pucbag-x-Maandag

Dinsdag 09 augustus
Support your locals! Daar houden wij van en daarom werken wij samen met de leukste ondernemers uit onze omgeving. Het laatste schort is klaar voor Mogador, op de Botermarkt (wie kent het niet). In de middag hebben we een brainstormsessie over nieuwe modellen, we kunnen er geen genoeg van krijgen!

Haerlems-Bodem-x-Pucbag-x-Dinsdag

Woensdag 10 augustus
De order voor Duitsland is helemaal klaar, wunderbar! Dat betekend op de fiets naar het postkantoor! In de tussentijd (want dat is zo leuk aan eigen baas zijn) nog even wat tekeningen maken voor de nieuwe keuken. Daarna gewoon weer aan de slag, snijden, stikken en versturen.

Haerlems-Bodem-x-Pucbag-x-Woensdag

Donderdag 11 augustus
We beginnen de dag met een leuk What’s App bericht, van Atelier 8 (een toffe winkel op de Wagenweg). Zij hebben een robot gemaakt met restleer van Puc, tijdens één van de partijtjes die er worden georganiseerd. Dan komt er een speciale wens van een klant, een hondenriem!? Ja ook dat doen wij af en toe, tassen kun je sowieso laten customizen bij ons, maar voor een leuk ander item draaien wij onze hand niet om (als het maar bij Puc past).

Haerlems-Bodem-x-Pucbag-x-Donderdag

Vrijdag 12 augustus
Vandaag hebben we de order afgemaakt voor Le Marais in Maastricht en kwamen de dames van Portrait langs om de nieuwe collectie te kiezen. We hebben meteen in de middag de spullen afgeleverd en lekker gesnuffeld bij Portrait!

Haerlems-Bodem-x-Pucbag-x-Vrijdag

Zaterdag 13 augustus
W E E K E N D ! ! ! Lopen met Pien en mijn leukste, in de Hout. Lekker vroeg de hort op. Dit is het seizoen voor kastanjes.
H E R F S T is zo lekker.

Haerlems-Bodem-x-Pucbag-x-Zaterdag

Zondag 14 augustus
Open Monumenten Dag? Dat betekent lekker mensen kijken voor de deur bij de winkel en Pien in de zon! Het was een top week!

Haerlems-Bodem-x-Pucbag-x-Zondag


Wij willen Sandra bedanken voor een sneak peek in het leven van een zelfstandig-onderdnemende-creatieve-tassen-designer. Wie zou jij nou eens een week lang willen volgen? Vermeld het in de comments of stuur een bericht naar info@haerlemsbodem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here