Welkom in onze rubriek “De Week Van…”, waarin wij één week lang een Haarlemse creatieveling volgen. Ondernemers, fotografen, designers; in alle hoeken zoeken wij een leuk hoofdpersoon die ons voor één week meeneemt in zijn of haar leven.

Deze week een kijkje in het leven van Tjerk Schreurs, een creatieve zelfstandige ondernemer en vader van Boaz (8) en Isa (11). Als eigenaar van Café du Théâtre verzint en introduceert hij telkens nieuwe dingen op het gebied van horeca. Van een ‘Frozen-Strawberry-Margarita-machine’ tot een ‘Bitterbalen Bowling Tournooi’ je kan het zo gek niet bedenken of hij komt er mee aan. Goede ideeën genoeg en als hij het ze niet zelf kan uitvoeren, dan heeft hij wel de juiste mensen in zijn netwerk om bij aan te kloppen.

Al weer bijna 10 jaar geleden strandde Tjerk in de Smedestraat en sindsdien is het karakter van Café du Théâtre goed veranderd. Van olijke studentenkroeg tot eigentijdse dive bar; welke goed gevonden wordt door een zeer uiteenlopend publiek en een mooie groep stamgasten. Houd je van een mooi drankje, een ongedwongen sfeer en af en toe een feestje dan ben je bij Du het juiste adres.

Maandag 06 oktober Mijn weekend is begonnen. Even de administratie van de afgelopen week wegwerken. Niet een van mijn meest favoriete bezigheden, maar als zelfstandig ondernemer ontkom je er niet aan.

Dinsdag 07 oktober Gadver, het lijkt wel herfst. Even Isa naar HipHop dansles brengen. Ook al kan ze dat prima zelf, ik doe het graag. Ben blij dat ik door mijn werk, tijd heb om dit soort dingen voor mijn kinderen te kunnen doen.

Woensdag 08 oktober Om een beetje in shape te blijven, knallen bij Kenamju met vriend en personal trainer Bas van Zanten (rechts op foto).

Donderdag 09 oktober Al meer dan 5 jaar is er elke 1ste en 3e donderdag van de maand de Du Quiz. Een pubquiz met vragen over van alles en nog wat. Altijd een leuke en drukke avond waar veel gelachen wordt. Deze keer ging de winst naar Team Kenamju!

Vrijdag 10 oktober Tiramisu maken met Isa. De puber-fase is aangebroken, dus dit soort momenten worden schaars…

Zaterdag 11 oktober Indian Summer. Zo relaxed dat de BBQ nog aan kan. Een van mijn favorieten is Pecenna. Een mooi stuk rundvlees, vetkant inkepen met een mesje en de niet-vetkant bedekken met een goede laag zeezout. De vlammen doen de rest. Genieten.

Zondag 12 oktober Lazy Sunday. Samen met Lis (mijn vrouw) de boot van goede vrienden Onno en Barbara naar de winterstalling gevaren. Barbara is ook horeca-ondernemer. We komen graag bij haar in IJssalon Luciano in Overveen. Tijdens dit soort uitjes sparren we altijd over nieuwe ideeën om onze zaken nog leuker te maken.

haerlems-bodem-week-van-tjerks-schreurs-2

Wij willen Tjerk Schreurs bedanken voor een sneak peek in het leven van een Haarlemse Horeca-ondernemer. Wie zou jij nou eens een week lang willen volgen? Vermeld het in de comments of stuur een bericht naar info@haerlemsbodem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here