Welkom in onze nieuwe rubriek “De Week Van…”. Waarin wij één week lang een Haarlemse creatieveling volgen. Ondernemers, fotografen, designers, in alle hoeken zoeken wij een leuk hoofdpersoon die ons voor één week meeneemt in zijn of haar leven.

Deze week volgen wij Veerle Preyde. Eigenaresse van De Mooiste Muren, de winkel met de grootste collectie behang en meer dan 7500 kleuren verf op voorraad!  Deze prachtige en inspirerende winkel zit pas 4 jaar in de Gierstraat, maar is in korte tijd enorm gegroeid. Hoe dat kan? Veerle biedt haar klanten de beste producten en denkt met liefde mee. Dat is passie!

Maandag 30 juni: Vandaag breng ik een bezoek aan het OLV Lyceum in Breda. Hier was mijn grootvader de eerste conrector. Ook heb ik een bezoek gebracht aan het geboortehuis van mijn moeder.

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-De-Mooiste-Muren

Dinsdag 1 juni: Als winkel gespecialiseerd in styling en design moet je ook zelf blijven vernieuwen. Daarom zijn we de winkel aan het re-stylen. Zoals je ziet, een nieuwe kleur doet wonderen!

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-De-Mooiste-Muren-Nieuwe-Winkel

Woensdag 2 juni: Het klussen is natuurlijk niet in één dag gedaan, daarom gaan we deze woensdag vrolijk verder. Gelukkig doe ik het niet alleen en heb ik geweldige hulp!

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-De-Mooiste-Muren-Nieuwe-Winkel-2

Donderdag 3 juni: Ik ben gevraag om kleur advies te geven in een mooi monument in Dordrecht. Nu is het nog kaal, maar met een paar goede ideeën gaat deze ruimte weer helemaal leven. Kleuradvies geven is altijd leuk om te doen!

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-De-Mooiste-Muren-Kleuradvies-Dordrecht

Vrijdag 4 juni: Vaak speelt De Mooiste Muren een adviserende rol. Oude monumentale panden, of panden waarvan men de uitstraling wilt behouden, vragen dan ook om gedegen kleuradvies. Vandaag ging ik naar een monument aan de Keizersgracht, om te kijken hoe ons advies heeft uitgepakt.

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-De-Mooiste-Muren-Keizersgracht

Zaterdag 5 juni: Naast ontwerpen, designen, kleuradviezen en meer, moet er ook nog administratief werk gedaan worden. Daarom had ik deze zaterdag een mooi uitzicht op de computer.

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-De-Mooiste-Muren-Kantoor-Werk

Zondag 6 juni: Bijna iedereen die bij De Mooiste Muren naar binnenloopt, heeft wel een idee. Het is voor mij de uitdaging dit idee zo goed mogelijk uit te voeren, daarom probeer ik de kleur van een klant exact na te maken.

Haerlems-Bodem-De-Week-Van-De-Mooiste-Muren-Kleur-Maken

Wij willen Veerle Preyde bedanken voor een sneak peek in het leven van een ondernemer, stylist en ontwerper. Wie zou jij nou eens een week lang willen volgen? Vermeld het in de comments of stuur een bericht naar info@haerlemsbodem.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here