De mobiliteits-hub van Hely bij De Koepel is geopend en de eerste ritten zijn gemaakt. Voor de bewoners van het Scheepsmakerskwartier is het nu mogelijk om via de Hely app een auto, elektrische bakfiets, e-bike of reguliere fiets te huren.

Een parkeerplek vinden in Haarlem is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom reist Haarlem vanaf nu slim, leuk en duurzaam. De hub is te vinden bij de Koepel gevangenis. Het doel van deze nieuwe manier van vervoer huren, is om op een innovatieve manier de parkeerdruk in de buurt tegengaan en op die manier de behoefte aan deelvervoer te versterken. Gebruikers van de app uit andere steden bevestigden al dat ze nu minder behoefte hebben aan een (tweede) auto.

Hely

Geschikt voor iedere rit

Hely wil jou voor iedere rit een geschikt vervoermiddel bieden, omdat je via één app meerdere soorten deelvervoer kan gebruiken. Hely wil ervoor zorgen dat je flexibel bent en geen zorgen meer over onderhoud, parkeerdruk of hoge vaste lasten hebt. Alles is geregeld, zo willen ze deelvervoer toegankelijker maken. Door meerdere vervoermiddelen aan te bieden, kunnen bewoners een duurzame keuze maken. Boodschappen halen met een bakfiets is bijvoorbeeld een goed alternatief voor de auto.

Huren met Hely app

Het huren van een vervoermiddel gaat doormiddel van een app. Bij Hely weet je waar je aan toe bent, met duidelijke prijzen en één maandelijkse factuur. Je betaalt een vast bedrag per maand plus een vast uurtarief, zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Op basis van het daadwerkelijke aanbod in jouw buurt kunnen onderstaande tarieven nog wijzigen.

Meer te weten komen over deze nieuwe manier van vervoer huren? Kijk dan snel op de website van Hely. Voor meer Haerlems Bodem kun je dit artikel over de HOP finale checken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here