Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje in een gezellige setting? Kom dan naar het Ontmoetingscafé in Haarlem Sámen! Het in het centrum gelegen informatiepunt van BUUV Haarlem en het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving zet elke maand haar gezellige deuren voor iedereen open.

PC & Repair- en Ontmoetingscafé en Ontmoetingscafé Make Over Day

het Ontmoetingscafé

Loszittende snoeren, vastlopende computers en kapotte strijkijzers. Tijdens het PC & Repair- en Ontmoetingscafé staan er allerlei Handige Haarlemmers, Harries en Hannies voor je klaar die het leuk vinden om vrijwillig al deze ongemakken voor je te fixen. Heb je niets te repareren maar vind je het leuk om anderen te helpen? Neem je gereedschapskist mee en kom gezellig langs! Daarnaast kun je natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje anderen ontmoeten. Wil je af en toe een klusje voor iemand anders doen of heb je juist hulp nodig bij technische ongemakken? De medewerkers van BUUV Haarlem en het VWC kunnen je van alles over de mogelijkheden vertellen. Deze gelegenheid vindt plaats op vrijdag 15 november van 15:00 uur tot en met 18:00 uur. Locatie: Haarlem Sámen!
Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem. Check ook de website van hun voor meer informatie.

Make Over Day

Ook is er een Ontmoetingscafé Make Over Day. Tijdens de feestdagen wil iedereen er natuurlijk op z’n opperbest uitzien. Bij het laatste Ontmoetingscafé van dit jaar wordt er flink uitgepakt en ben je van harte welkom voor een complete make over. Gratis en voor niks! Ze zorgen voor een kapper, visagist, fotograaf en een rek met feestelijke kleding. Het enige wat jij hoeft te doen is je te laten verwennen door het team en als nieuw weer de deur uit te lopen. Tussen de bedrijven door heb je tijd om anderen te ontmoeten en de feestdagen gezellig te beginnen. Want natuurlijk staat er ook een hapje en een drankje voor je klaar. Wil jij ook iets voor een ander doen tijdens de feestdagen? Er is genoeg te vinden bij BUUV Haarlem en VWC. Vraag aan de medewerkers wat er allemaal mogelijk is. Dit vindt plaats op vrijdag 13 december van 15:00 uur tot en met 18:00 uur. Locatie: Haarlem Sámen! Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem. Ben je geïntersseerd in een van de twee activiteiten? Kom dan vooral gezellig langs.

Meer HB? Check hier een van de nieuwste artikelen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here