Diana Aben – Bewust op Haerlems Bodem

0
168

Filmmaakster Marja Godvliet gaat langs bij Haarlemse bewuste ondernemers die de zaken anders aanpakken. Ditmaal Diana Aben. Zij helpt mensen door middel van meditative yoga wekelijks rust te vinden in de hectiek van ons dagelijkse bestaan.

Hoe kom jij tot rust?

Wil je op eenvoudige wijze de weldaad van diepe rust ervaren?
Ervaar je een belemmering waardoor je actieve yoga lessen niet kan meedoen? In Diana’s lessen ervaar je hoe belangrijk het is om rust te nemen en naar je lichaam luisteren. In contact met jezelf krijg je toegang tot jouw diepe waarheid, je essentie en levenskracht, en vind je jouw manier van Zijn. Je komt als het ware weer thuis bij jezelf.

Diana Aben

Diana Aben

Een vriendin noemde haar ooit ‘levenskunstenaar’. Terwijl Diana voor haar  gevoel gewoon maar wat deed… wellicht daarom juist? In 1992 volgde zij haar eerste Yogales en werd er een diepere snaar geraakt; hier wilde zij meer van. Vele jaren volgde zij haar hart en yogaopleidingen; o.a. Okido Yoga, Restorative Yoga en Yoga Nidra. Nu is zij dé specialiste in iRest Yoga Nidra en meditatie. Diep van binnen echt voelen wat er in je leeft, en dat omarmen. De achtergronden van yoga en meditatie blijven haar boeien, ze blijft het veel oefenen en toepassen in het dagelijks leven. Iedere dag ontspannen is haar motto, ook al denk je het niet nodig te hebben. Toepasbaarheid in het dagelijks leven heeft altijd haar aandacht. Hoe zit je achter je bureau, in de auto of op de fiets, hoe gebruik je je telefoon of sta je in de keuken? Hoe is het met je adem als je een lastig gesprek voert, hoe reageren je emoties als er iets spannends gebeurt, waar is je aandacht als je kinderen iets van je vragen. Tijdens haar yogalessen word je uitgenodigd om je eigen waarheid in beweging en stilte te ontdekken. Verbinding te maken met de wijsheid van wat nu is. Wat goed is voor jezelf en klopt in het moment. En die gevoeligheid mee te nemen naar huis. Om zo samen met veel plezier yoga te blijven ontdekken.

Meer info: ontdek-yoga.nl

voor meer Bewust op Haerlems Bodem. Klik hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here