‘Die ondernemers omarmen we.’ Social Impact Night Haarlem

0
154

De eerste editie van de Social Impact Night Haarlem is een feit. Als onderdeel van The Impact Days stond deze avond in het teken van sociaal ondernemerschap in Haarlem. In het Seinwezen verzamelden zich ruim zestig sociaal ondernemers! Haerlems Bodem was ook aanwezig, wij deelden ons sociaal ondernemersverhaal en zorgden voor deze aftermovie.

Social Impact Night Haarlem

Social Impact Night

De Social Impact Night was speciaal bedoeld voor ondernemers die aan de slag willen met sociaal ondernemerschap. Samen met de stad werkt de gemeente aan een inclusieve samenleving. Sociaal ondernemen is daar een belangrijk onderdeel van. Ontdek in de video wat social ondernemen kan betekenen en hoe de Gemeente Haarlem – vertegenwoordigd door Wethouder Robbert Berkhout – daar mee bezig is.

De Social Impact Night is een initiatief van Gemeente Haarlem en Stichting Stadsgarage. Stichting Stadsgarage versnelt en ondersteunt de transitie naar betekenisvol ondernemerschap. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de uitvoering van het Actieprogramma Sociaal Ondernemerschap 2020 in Haarlem? Kijk dan op de website van Stichting Stadsgarage en lees hier de recap van de eerste Social Impact Night Haarlem.

Foto: Stichting Stadsgarage

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here