Rijdend restaurant Dinner Train vertrekt dit jaar uit 37 steden door heel Nederland. Na succesvolle ritten rondom Amsterdam vorig jaar, breidt het concept van Railpromo uit naar de rest van ons land. Vanaf 22 mei vertrekt Dinner Train van Station Haarlem

Omgeving bewonderen in een rijdend restaurant

Deze ervaring met uitzicht op veranderend landschap, waarbij gasten van een 4-gangen-diner met bier pairing genieten, wordt door geen enkel ander restaurant in Nederland aangeboden. Dinner Train vertrekt vanaf 22 mei tot en met 26 mei vanuit Haarlem. Na een rit door de omgeving keert de trein weer terug in hetzelfde station. Er is keuze uit drie verschillende 4-gangenmenu’s: vlees, vis of vegetarisch.

Dinner train – van carpaccio tot risotto

Mede-initiatiefnemer Tim Beltz: “Het is echt een uitje. De sfeer in de trein is gezellig. Ook ervaren mensen gezonde spanning, omdat het toch wel bijzonder is.” Om de gerechten een extra dimensie te geven is er een bier-spijs arrangement. Dat betekent dat de bieren speciaal op het menu worden aangepast. Het menu van de Dinner Train is samen met een biersommerlier samengesteld die heeft gekeken naar de beste combinaties, zodat de smaak van drank en spijs elkaar complementeren. Per gang is er een biervariant geselecteerd die de gerechten versterken wanneer je deze erbij drinkt. Zo is er moutig bier dat past bij de smaak van gerookte runderlende carpaccio en versterken de smaken van karamel en chocola de bruine bieren.

Voor reserveren, meer informatie en prijzen kun je kijken op de site van de Dinner Train. Voor meer Haerlems Bodem kun je een kijkje nemen bij dit toffe artikel over het NZH-Museum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here