Dj Jazzy Jeff – HipHop legend in Haarlem

0
220

Er gaat misschien niet gelijk een belletje bij je rinkelen als je de naam dj Jazzy Jeff hoort. Buiten de Verenigde Staten is Jeffrey Allen Townes vooral bekend als Jazz uit ‘The Fresh Prince of Bel-Air’. Voor menig hiphop-liefhebber is de dj toch een iconische naam en daarom mogen we best vereerd zijn dat hij vrijdag 10 mei een setje komt draaien in onze poptempel.

Dj Jazzy Jeff

”In west Philadelphia born and raised!”. Samen met Will Smith vormde producer dj Jazzy Jeff jarenlang het iconische hiphop duo dj Jazzy Jeff & The Fresh Prince en brachten in de late jaren ’80 en begin jaren ’90 tracks uit als Summertime, ‘Yo Home To Bel-Air en Boom Shake The Room. Buiten de Verenigde Staten is hij vooral bekend geworden als ‘Jazz’ uit de bekende Amerikaanse sitcom The Fresh Prince Of Bel-Air. Daarnaast leverde de Amerikaanse hiphop dj en producer in zijn carriere bijdragen op vette producties van The Roots, Talib Kweli en Eminem. Op 10 mei ontvangt het Patronaat de legendarische hiphop dj ter ere van zijn wereldtour. Stilstaan bij de tunes van de master of scratch is onmogelijk, dus boom! shake-shake-shake the room!

Dj Jazzy Jeff Patronaat

Dj Turne & Snelle Jelle

Turne Flynn Edwards is een rasechte Amsterdammer met Amerikaanse roots. Al jarenlang is hij een van de echte smaakmakers in de Amsterdamse dj booths. Dj Turne mix vrijwel alles maar staat bij velen bekend om zijn skills. Al jaren wordt hij gezien als een van de beste dj’s in Nederland.

Na de set van Snelle Jelle op Mysteryland ‘15 kreeg hij openlijk erkenning van dj Jazzy Jeff op Twitter die zijn set had gehoord. Snelle Jelle is met recht ‘Your favorite dj’s favorite dj te noemen.’ Verwacht een energieke set na dj Jazzy Jeff, vol dansbare bangers!

Tijdschema:
21.00 – 23.00 Dj Turne
23.00 – 00.30 Dj Jazzy Jeff
00.30 – 02.00 Snelle Jelle

Haal hier je kaarten >> patronaat.nl/jazzyjeff

Meer muziek in Haarlem check de categorie muziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here