Droom jij er van om te leren draaien als een echte dj? Wil je mooie muziekovergangen kunnen maken of weten wat het verschil is tussen mixen van oude classics en hedendaagse muziek? Grijp dan nu je kans. Zaterdag 13 april heten de Haarlemsedjschool en LetzParty je van harte welkom bij een dj workshop.

dj workshop
Appelman Events / Letz Party

Jouw dj-droom tot leven brengen

De laatste jaren is de populariteit van dj’s enorm gestegen in de muziekwereld. Optreden op geweldige festivals en de wereld rond reizen om je beats te laten horen aan een immens groot publiek. Een leven dat (bijna) te mooi klinkt om waar te zijn. Ook de wil om te kunnen draaien is bij veel mensen gestegen en deze workshop kan jou een duwtje in de rug geven om jouw droom te verwezenlijken.

DJ workshop voor jong en oud

Op de middag van de dj workshop word je begeleid door twee dj-masters. De groep deelnemers wordt opgedeeld op basis van ervaringsniveau. Het maximum aantal deelnemers is tien. Er zijn maar liefst vijf verschillende dj sets om op te oefenen, dus je kan veel zelf doen en krijgt persoonlijke begeleiding. Breng je dj-draaikunsten op niveau door hands-on te oefenen en gecoacht te worden door twee professionals Pascal Wilson Bouberg en zijn collega.

Meld je snel aan

De kosten voor deelname aan deze drie uur durende workshop is dertig euro. Aanmelden kan door een email te sturen naar: william@appelmanevents.nl. De workshop vindt 13 april van 14:30 tot 17:00 plaats op Strandpaviljoen Baz

Ben je geïnteresseerd en wil je meer te weten komen over deze toffe workshop? Neem dan een kijkje op letzparty.nl Meer Haerlems Bodem: check de laatste uitgaanstips!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here