De onvindbare man

Zoekt en gij zult vinden. Je kunt hem tegenkomen tijdens het boodschappen doen. Je kunt ook Tinderen tot je erbij neervalt. Maar kan het ook nog eenvoudiger?

Serieus, jij werkt aan een liefdescategorie voor Haerlems Bodem? Ken jij niet nog leuke single mannen van tussen de 45-60 jaar? We zijn niet echt op zoek, maar we staan wel open voor het ontmoeten van leuke mannen!

Bovenstaande komt van vier dames die nietsvermoedend aan het bijkletsen zijn in een gezellig café in Bloemendaal, op hetzelfde moment dat onze Dr Lovebuzz daar aanwezig is. Ze raken in gesprek. Waar ze elkaar van kennen? Opgegroeid in Haarlem, ze zaten op dezelfde basis- of middelbare school. Wat ze doen qua werk? En de belangrijke vraag van die avond – hij kan maar gesteld worden – hoe zit het met de liefde? Toevallig of niet blijken ze – na eerdere relaties en huwelijken – op dit moment gezamenlijk single te zijn. En ja, waar haal je die leuke man van deze leeftijd vandaan? Zouden ze inderdaad alleen maar daten met vrouwen van 20 jaar jonger zoals ze wel eens horen?

Helaas hebben mannen in deze leeftijdscategorie zich niet spontaan aangemeld voor onze eerdere oproepen. Maar geen uitdaging te groot, dus dr. Lovebuzz maakt er werk van én gaat voor ze op zoek. Of nee, niet op zoek, maar als er toevallig iemand reageert zou het leuk zijn. Ja, we snappen het.

Met als afsluiting dus geen oproep, maar de vraag of jij ons misschien kunt helpen met het traceren van deze mannen. Ben jij of ken jij leuke vrijgezelle – misschien tot op heden wat onzichtbare – mannen van deze leeftijd? Die jong van geest zijn en zouden kunnen matchen met één van deze Bourgondische, jeugdige dames van 45+? Weet jij meer of heb je een gouden tip, neem dan contact op met lovebuzz@haerlemsbodem.nl en vermeld om wie het gaat (naam + korte beschrijving + mailadres).

Voor leuke mannen, die het supermarktgesprek niet zien zitten en Tinder-moe zijn. En kennissen van deze leuke mannen. Gewoon met een mailtje naar lovebuzz@haerlemsbodem.nl!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here