Het is Valentijnsdag, dus de liefde staat weer eens extra in de belangstelling. Wat een mooi moment om te beginnen met een heuse liefdesrubriek! Daarom introduceren we op deze dag vól liefde, verwachting en gebroken harten Dr. Lovebuzz, de date- en liefdescoach van Haerlems Bodem.

Even voorstellen

In 2008, rond 4.30, bij café Bloemers in de Pijp te Amsterdam ontmoette Dr. Lovebuzz haar huidige vriend. Het klikte ook nog toen ze nuchter waren en inmiddels zijn ze twee kinderen verder. Haar date-ervaring is dus van voor het Tinder-tijdperk, maar dat weerhoudt haar er niet van date-coach te zijn voor een goede vriendin waardoor ze weer helemaal bij is. Het coachen houdt in dat ze wekelijks targets geeft – “deze week moet je 5 mannen liken, met 1 chatten”. Profielen worden samen doorgenomen. Dates geëvalueerd. Vermakelijk én interessant om mee te maken van de zijlijn en erg leuk als er iets moois uit voort komt. Dat is voor Dr. Lovebuzz de aanleiding voor deze rubriek; de lol rondom daten, het vinden van een leuke partner en daarna – gezien alle scheidingen – de uitdaging om liefde vol te houden.

Op zoek naar de leukste vrijgezel van Haarlem?

Je hebt genoeg vrienden, een volle agenda en vermaakt je ook alleen prima. Maar een date op zijn tijd en misschien een relatie op een gegeven moment is toch ook niet verkeerd. Waar zijn die leuke vrijgezelle vrouwen én mannen in Haarlem e.o.? Je bent ze nog niet tegengekomen tijdens het boodschappen doen, in de kroeg of op Tinder.

Haerlems Bodem en Dr. Lovebuzz gaan je helpen die leuke man/vrouw te vinden. Op basis van jouw voorkeur en profiel koppelen we je aan een andere leuke vrijgezel en bieden we je een welkomstdrankje aan in een leuke kroeg in Haarlem. Hoe de avond verder ingevuld wordt is aan jullie. Wij willen alleen een verslag van de date (op hoofdlijnen;-)).

Ben jij tussen de 21 en 100 jaar oud en zie je een date wel zitten? Stuur dan uiterlijk 28-2-2017 een mail naar Lovebuzz@haerlemsbodem.nl en vermeld daarin:

  • Je voor- en achternaam (alleen je voornaam wordt vermeld op onze site)
  • Je leeftijd
  • Een recente foto waar je duidelijk op staat
  • Of je een man of vrouw zoekt
  • 5 tot 10 kernwoorden die jou typeren

Als we jou uitkiezen dan nemen we contact met je op om nog wat vragen te stellen, zodat we goed weten wat je zoekt en je kunnen koppelen aan die leuke vrijgezel!

Heb je ideeën over de invulling van deze rubriek, onderwerpen om te belichten of een vraag? Stuur deze dan aan lovebuzz@haerlemsbodem.nl!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here