Wil je de massaconsumptie vermijden? Casual en design combineren? Stap dan snel een keer binnen bij Drifter! Haerlems Bodem sprak met eigenaar Milan Moone tijdens de opening van zijn winkel die je kunt vinden op de hoek van de Gierstraat en de Botermarkt. 

Drifter

Drifter is dé nieuwe aanwinst van Haarlem, gelegen in een historisch pand in het hart van ons mooie centrum. Milan Moone, Haarlemse ondernemer met meer dan dertien jaar ervaring in fashion en retail, heeft het weer voor elkaar gekregen om onze stad te verrijken met een nieuw concept. Met Drifter brengt Milan alle mooie merken vanuit de hele wereld naar je toe!

Drifter Haarlem
Milan Moone tijdens de opening van Drifter

Waar je bij de grote ketens slachtoffer wordt van massaconsumptie waardoor je al snel in dezelfde outfit loopt als ieder ander, biedt Milan een plek om je originaliteit te behouden door geen kwantiteit maar kwaliteit te bieden. De unieke items zijn zorgvuldig door Milan zelf uitgekozen. Meer dan tachtig procent van de items is duurzaam geproduceerd voor jouw bewuste lifestyle. Doordat de stoffen van hoge kwaliteit zijn krijg je de kans om jarenlang plezier te hebben van je aankopen.

Bij Drifter vind je een aanbod van merken die je niet zo snel tegenkomt in Nederland, zoals Humanoid, Hope, Maison Labich, Qwstion en Kinto. Originele items staan hoog in het vaandel bij Milan, dus je kunt hier regelmatig een nieuwe collectie van andere nieuwe merken aantreffen. Hiermee verrast en inspireert Drifter je continu!

Drifter Haarlem

Drifter is een plek waar persoonlijk contact en creativiteit samenkomen. De sympathieke en relaxte uitstraling van de winkel en de verschillende producten biedt je zowel een rustgevende als dynamische omgeving, oftewel een echt huiskamergevoel! Hierdoor kun je verwachten dat je bij Drifter als gast onthaald wordt en rustig je tijd kunt nemen, onder het genot van een heerlijke kop koffie van vers geroosterde bonen van Stooker, waarbij Milan je maar al te graag persoonlijk advies geeft en de verhalen achter de merken met je deelt.

Drifter Haarlem Drifter Haarlem

De winkel is een samensmelting van casual en design uit verschillende landen over de hele wereld. Combineer een zacht denim jacket van Bleu de Paname uit Frankrijk met een design t-shirt van Sunspel uit Engeland en een mooie broek van Samsøe & Samsøe uit Denemarken, trek je schoenen van Karhu uit Finland aan, zet je bril van Nividas uit Zweden op en pak een high-end bag van Qwstion uit Zwitserland mee en geef jezelf zo het gevoel dat je een Eurotrip hebt gemaakt.

Drifter verfijnt niet alleen je garderobekast, maar heeft ook luxe accessoires voor in huis. Zo vind je er de mooie vintage glaswerken en lijsten van Field of Hope en de heerlijk geurende kaarsen van The Nomad Society. En vooral niet te vergeten de natuurlijke zepen van Savon Stories uit Engeland en de elegante koffieglazen van het Japanse merk Kinto.

Drifter Haarlem

Verrijk je muren met graphic designs van jonge opkomende kunstenaars uit Nederland en bereid je voor op je volgende citytrip met de boeken van LOST iN geschreven door locals die alle verborgen parels van hun stad met je delen.

Een hele leuke bijkomstigheid is dat Drifter ook maandelijks events organiseert. Het sociale aspect dat fashion met zich meebrengt is erg belangrijk voor Milan. Met deze events wil hij graag mensen nog meer inspireren en interactie creëren voor de Drifter community. Samenkomen , delen, ervaren, leren en genieten zijn de belangrijke pijlers van deze upcoming events.

Drifter Haarlem

Al met al is Drifter een ware toevoeging aan onze Haarlemse winkelstraat. Laat je verbluffen door de originele nieuwe merken, proef de heerlijke koffie of blader rustig door een van de mooie lifestyle boeken in de koffiecorner.

Ontdek het zelf! Stap gewoon een keer naar binnen en beleef het persoonlijk. Wij zijn ervan overtuigd dat je met een tas van Drifter naar buiten loopt!

Drifter Haarlem

Je vindt Drifter in de Gierstraat. Je kunt er zeven dagen per week terecht voor en goede kop koffie en merken als Blue de paname, Norse Projects, Samsoe&Samsoe, Filippa K, Maison labiche, Hope, Humanoid, Nudie, Oh Dawn, Saint James, Stig P, Stutterheim, Sunspel, Karhu en Veja.

Tekst: Zehra Gungor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here