EcoFest’19 – festival voor andere voedselverbouwing

Ecoring vindt het belangrijk dat er een verandering komt in de manier waarop de wereld haar voedsel verbouwt, de consument eet en gelooft in een lokale economie.

0
288

De zomer is aanstaande dus is het tijd voor EcoFest ‘19. Iedereen is van harte welkom op Tuinderij de Waardering, de tuin van stichting Ecoring op het land naast het Spaarne, om te genieten van het mooie weer en de bloeiende omgeving. Samen met andere partijen op het gezamenlijke terrein wordt EcoFest’19 een feest om de duurzaamheidsbeweging in het zonnetje te zetten.

het is belangrijk dat er een verandering komt in de manier waarop de wereld voedsel verbouwt

Stichting Ecoring gelooft de jeugd te kunnen inspireren door duurzaamheid te koppelen aan iets waar jongeren massaal in geïnteresseerd zijn: festivals. Ecoring vindt het belangrijk dat er een verandering komt in de manier waarop de wereld haar voedsel verbouwt, de consument eet en de stichting gelooft in een lokale economie. EcoFest is een aantrekkelijk festival voor jongeren en waar duurzame ondernemers samen met ecoprojecten de duurzaamheidsbeweging symboliseren.

Muziek, duurzaam eten, workshops

Natuurlijk kan livemuziek niet ontbreken om de trommelvliezen te verwennen en waar ook jong Haarlem een podium krijgt om zichzelf te laten zien. Daarnaast zijn er gevestigde artiesten die optreden. Ook is er tijdens het festival een chef-kok die vegetarische gerechten serveert en er is een bar van Lokaal Haarlem met verschillende dranken en (lokale) speciaalbieren. Verder kan je je bezighouden met workshops en activiteiten van verschillende ecoprojecten en een kijkje nemen bij de duurzame ondernemershoek. Vrijwilligers van de stichting geven je graag een rondleiding en vertellen met alle plezier waar ze mee bezig zijn.

Iedereen die meer wil leren over economie en ecologie is van harte welkom!

EcoFest 2019 15 juni van 12:00 uur tot 21:00 uur
Deelname: Gratis
Waar: Tuinderij de Waardering, het voormalige ‘Young Boyz’ terrein, Tennispad 2 te Haarlem.

Socials: Instagram:@ecofesthaarlem (www.instagram.com/ecofesthaarlem)
Facebook: @StichtingEcoring
Event: facebook.com

Meer Haerlems Bodem? Lees hier de nieuwste No Spang! met Willem Pinksterboer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here