Het eind van het jaar nadert en we blikken terug op het jaar 2017. Een jaar waarin we steeds actiever zijn geworden op Instagram en we met trots de vijfduizend volgers op de teller vierden. We blikken terug met een top 5 van de Instagramfoto’s met de meeste likes.

Goede herinneren komen terug als we door onze Instagramfeed scrollen. We zien het aantal foto’s groeien en we zien de liefde groeien. Steeds meer likes en steeds meer volgers. We tikken bijna de zesduizend volgers aan en hebben meer dan 800 berichten geplaatst. Zullen we dit in 2018 gewoon lekker verdubbelen? We scrollen terug naar januari 2017, toen we voor de eerste keer dit jaar al van de sneeuw mochten genieten en het valt ons op, sneeuwfoto’s zijn wel favoriet!

1. Sneeuwfoto Grote Markt

Op de eerste plaats met maar liefst 922 likes, de prachtige foto van een besneeuwde Bavokerk op de Grote Markt. Op de voorgrond de kerstboom met lichtjes en een aantal mensen lopend door de sneeuw. Een prachtplaatje, dankjewel Annemarie!

2. Sneeuwfoto Kenaupark

Op de tweede plaats wederom een sneeuwfoto – en dit is niet de laatste – gemaakt in het Kenaupark. Deze foto kreeg 668 likes van jullie. Fantastisch! Met de takken bovenin wazig en het huis dat je oog direct trekt, we kunnen bijna niet stoppen met kijken naar deze foto. En wat ziet alles er toch mooi uit in de sneeuw hé.

3. Sneeuwfoto café ’t Kantoor

Op eerste kerstdag werd deze foto van café ’t Kantoor in de Gierstraat gepost. Een throwback naar de paar dagen sneeuw in onze stad om toch een beetje het ‘witte kerstgevoel’ te creëeren. De foto kreeg 441 likes van jullie. Wat een heerlijk kerstgevoel was dat.

4. Herfst in Haarlem

Op de vierde plek een foto uit een ander seizoen met 350 likes, een ware herfstfoto van de Bavokerk genomen vanuit de Lange Veerstraat. Kaal wordende bomen met nog bruine en gele bladeren aan de takken. Bladeren op de grond en de mooie kerk op de achtergrond. Een idyllisch plaatje vind je niet?

5. Molen van Adriaan

Op de vijfde plek met 317 likes, de reflectie van de Molen van Adriaan in het Spaarne. Als je de rimpels in het water niet zo zien zou je denken dat de foto gewoon tegen de lucht is genomen. Een fantastische foto gemaakt in februari dit jaar.

Dit waren de meest gelikete foto’s van het jaar 2017, bedankt voor het volgen, bedankt voor het liken en we gaan er een fotogeniek 2018 van maken. Fijne jaarwisseling!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here