De organisatoren van ProefPark organiseren op 6 en 7 oktober de 1e editie van het enige echte Haarlemmer Oktoberfest. Een echt traditionele Oktoberfest-viering zoals ze het in München vieren, maar dan op eigen bodem! Met blaaskapel, schlagers, aangeklede tent met lange tafels, halveliters Weihenstephan en Deutsch Fressen. Uiteraard komt iedereen hier in traditionele lederhosen of dirndl naartoe! Bij MAAK, achter de hal waar in 2015 de wintereditie van ProefPark  was, wordt een enorme feesttent geplaatst met voldoende zitplaatsen voor enkele honderden mensen per dag.

Programma

De gehele avond kun je een spreekstalmeester verwachten die prijsjes uitdeelt voor o.a. de best verklede tafel, een feest dj met Schlagers, live optredens van Duitse artiesten en een blaasorkest. Het programma met muziek en vermaak houden ze nog even spannend: houd de website en de Facebookpagina in de gaten! Het mooiste van alles: bij de entree koop je munten voor eten en drinken en word je de hele avond aan tafel geserveerd. Bij Duitse dranken hoort natuurlijk ook Deutsch Fressen: daarom zijn er Duitse snacks en complete maaltijden verkrijgbaar.

Kaartverkoop

Plaats berichten op facebook of stuur een whatsapp naar al je vrienden, familie of zakenrelaties om een ticket te boeken voor 4 personen (gedeelde tafel) voor 110 euro of 8 personen (eigen tafel) voor 200 euro. De ticketprijs deel je uiteraard door het aantal mensen, dus dat is voor iedereen een fijn klein prijsje! Een ticket bestaat uit zitplaatsen voor je gezelschap op de gekozen dag, gemütliche aankleding en (live) muziek. Drankmunten worden op de dag zelf verkocht voor 5,50 euro per stuk. Het eten wordt aangeboden tussen de 5,50 euro en 11,00 euro. Kaarten zijn enkel op voorhand te bestellen en niet aan de deur. De deuren worden geopend om 17:00 en sluiten weer om 23:00. Wees er snel bij, want de kaartverkoop sluit vrijdag 22 september!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here