Het moet een zondag worden vol inspiratie, ontspanning, muziek en mooie initiatieven die laten zien dat je met eigen creativiteit een mooiere wereld kan maken. Voor het derde jaar op rij strijkt het Eldorica Festival neer in het Staten Bolwerk. Vorig jaar werd het eendaagse festival in de pers vergeleken met het Woodstock festival. Echte wereldverbeteraars of een stelletje hippies die legaal willen chillen in een park? Maar één manier om er echt achter te komen; zondag naar het Staten Bolwerk gaan en Eldorica ervaren. 

Nemen of geven
Wordt het nemen of geven, of streven naar een cultuur van delen? Dat is waar het om draait bij Eldorica Festival. Het samenbrengen van organisatoren, artiesten, stichtingen, muzikanten, kunstenaars, theatermakers en vrije denkers om elkaar te inspireren met hun visie op een betere wereld op een ongedwongen wijze. Als jij in jouw ideale wereld zou leven. Hoe zou jij dan wonen, werken, spelen en leven? Eldorica Festival wil vanuit het hart, onze kijk op de wereld veranderen. Je aan het denken zetten. Niet op een zware manier maar juist in alle vrolijkheid en positiviteit. En voor iedereen. Want juist dat is Eldorica Festival.

1185691_10152265096545200_1477668148_n

Inspireren
Er zijn in Haarlem ontzettend veel goede initiatieven die aandacht verdienen voor hun bijzondere aanpak om bij te dragen aan een groenere, duurzamere en mooiere wereld. Dit festival is er om mensen op een idyllische locatie bij elkaar te brengen en te inspireren met muziek, kunst, theater en andere vormen van cultuur. De programmering van het festival is van bijzondere toevoeging op het huidige culturele aanbod van Haarlem. Check het hele programma hieronder.

Eldorica_backflyer14

Klinkt je dit allemaal goed in de oren? Kom dan op 31 augustus 2014 van 11:00 tot 23:00 naar Eldorica’s eigen paradijsje tegen de heuvelrug van het Staten Bolwerkpark in Haarlem. Kijk voor de volledige programmering op www.eldorica.com of bezoek de Facebook-pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here