Esther Visser – Bewust op Haerlems Bodem

0
397

Filmmaakster Marja Godvliet gaat langs bij Haarlemse bewuste ondernemers die de zaken anders aanpakken. Ditmaal Esther Visser. Zij helpt mensen die willen leren om lichter en vrijer te bewegen en optimaler te presteren in hun werk, hobby en sport.

Esther Visser – Bewust op Haerlems Bodem

Alexander Techniek

Het kan zijn dat jij jezelf niet helemaal efficiënt aanstuurt. Esther geeft les in Alexander Techniek en leert daarmee mensen veel meer te bereiken met minder spanning en moeite. Hierdoor gaan hun prestaties met stappen vooruit en bewegen ze weer met plezier en gemak.

Hoe kun jij vrijer bewegen?

Esther Visser is professioneel violiste en Alexander Techniek-lerares. Ze heeft in Haarlem een bloeiende Alexander Techniek praktijk, gespecialiseerd in musici, en ze geeft ook regelmatig les aan mensen met andere beroepen, bijv. sporters, mensen die veel met computers werken, psychologen, chirurgen en verpleegkundigen.

Esther Visser – Bewust op Haerlems Bodem

Zwemles

Daarnaast is ze eigenaresse van Swim in Balance, een zwemschool voor volwassenen waar je op een efficiënte en gezonde manier leert zwemmen op basis van Alexander Techniek. De populariteit van deze cursussen is in korte tijd zo hard gegroeid, dat ze inmiddels vijf leraren heeft opgeleid om voor haar te werken. De lessen worden aangeboden in Heemstede, Zandvoort, Amsterdam, Utrecht en ’s zomers ook in duinmeertje ’t Wed (www.swiminbalance.nl).

Meer informatie op over de Alexander Techniek: www.free-up.nl. De serie Bewust op Haerlems Bodem is een samenwerking tussen Haerlems Bodem Filmmaakster Marja Godvliet. Voor nog meer Bewust op Haerlems Bodem check je hier Isabel Sips.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here