Etos+ is een initiatief van Thuisapotheek en Etos. Met de Etos+ app kun je elk medicijn dat op recept is voorgeschreven, laten thuisbezorgen of ophalen waar en wanneer je wil. Daarmee is deze dienst dé combinatie van de deskundige apothekersservice en het gemak van de Etos winkel in de buurt. 

Etos+ app

Herhaalrecepten automatisch in huis 

Heb je dagelijks medicijnen nodig? Dan is Etos+ een uitkomst. Herhaalrecepten worden automatisch opgevraagd en, als je wil, thuisbezorgd. Zo is je medicatie voor diabetes of een hartaandoening, maar ook bijvoorbeeld de anticonceptiepil altijd op tijd in huis. 

Adviesgesprekken aan je eigen keukentafel 

Omdat het contact met het professionele team van Thuisapotheek telefonisch en op afspraak gaat, kan het vanuit huis en wanneer het jou uitkomt. Dat geeft rust en alle ruimte om extra vragen te stellen. 

De gratis medicijnservice voor iedereen 

Je betaalt alleen voor de bestelde medicijnen die je voor- geschreven hebt gekregen, en die worden natuurlijk in veel gevallen vergoed door je zorgverzekeraar. Thuisapotheek regelt je declaraties. Mochten je medicijnen niet volledig vergoed worden, dan hoor je dat van je zorgverzekeraar. 

Veilig en zorgvuldig 

Etos+ is uitgebreid getest op informatieveiligheid. De digitale recepten zijn rechtstreeks afkomstig van de arts die ze heeft voorgeschreven. De samenstelling en verstrekking van je medicijnen worden verzorgd door Thuisapotheek. 

Kijk op Etosplus.nl voor meer informatie of download de app in de App Store of in Google Play en probeer Etos+. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here