De eerste show van Typhoon in Openluchttheater Caprera was razendsnel uitverkocht, maar goed nieuws: er komt een extra concert op donderdag 29 juni! Heb je nog nooit een show van Typhoon meegemaakt? Dan is dit je kans! Dans, feest, voel warmte en de ‘lobi’ bij een show van Typhoon!

Typhoon
In 2004 wint Typhoon de finale van de Grote Prijs van Nederland (hiphop/r&b). Samen met producer Nav maakt hij in 2005 thematracks voor clipzender The Box en maakt hij onderdeel uit van de populaire Zwolse hiphoptournee Buitenwesten. Zijn openhartige debuutalbum Tussen licht en lucht verschijnt in de zomer van 2007 bij het label Top Notch. Zeven jaar na zijn debuutalbum ‘Tussen Licht en lucht’ kwam Typhoon met zijn titanenband in 2014 terug met zijn alom bejubelde album ‘Lobi da Basi’. Inmiddels is het album al ruimschoots goud en in 2015 was het het bestverkochte vinyl album in Nederland.Lovende recensies, uitverkochte tours en denderende shows op Lowlands, Pinkpop, North Sea Jazz, Bevrijdingspop en vele andere festivals vielen hem ten deel. De singles ‘Hemel Valt’, ‘Zandloper’, en ‘Surfen’ werden omarmd door de radio. Sinds februari tourt hij met zijn ‘Moro Lobi’ tour langs de theaters en staat in de zomer bij Openluchttheater Caprera, onder een prachtige sterrenhemel midden in het bos. Absoluut een avond die je mee wil maken!

Koop direct tickets!

LAKSHMI
In het voorprogrmama vinden we een oude bekende van Haerlems Bodem. LAKSHMI mag namelijk de opwarming verzorgen voor deze avond. LAKSHMI is een frêle, meisjesachtige verschijning. In 2016 werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en was ze te gast bij De Wereld Draait Door, 3FM en NPO Radio 2. Eind maart 2017 kwam haar debuutalbum uit, wat resulteerde in lovende recensies van o.a. Eric Corton – “Een debuut waar je niet om heen kan” en Leo Blokhuis – “Bezwerend mooie muziek”. Ook Haerlems Bodem is enthousiast over LAKSHMI en nodigde haar eerder dit jaar uit voor een Reverb Session.

Typhoon Extra Concert | Don. 29 juni | Aanvang 20:30 | Tickets €37,10 (incl. servicekosten)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here