fbpx
- Advertentie -

Veel Gestelde Vragen over Haerlems Bodem

Frequently Asked Questions / Veel Gestelde Vragen

Q: Wat is Haerlems Bodem?
A: Haerlems Bodem is een online-platform dat zich richt op de ontwikkelingen in en om Haarlem. Middels de website, aanverwante social media en off-line producten kan je informatie opdoen over de stad Haarlem en omstreken en genieten van alles wat zij te bieden heeft. Dit interactieve kruispunt is bedoeld om te Bewegen, Onderwijzen, Dromen, Entertainen en Marketen.

Q: Ik wil adverteren op Haerlems Bodem. Kan dat?
A: Er zijn verschillende mogelijkheden om binnen Haerlems Bodem om te adverteren. Kijk op de pagina Adverteren voor de meest recente mogelijkheden.

Q: Ik wil iets delen met Haerlems Bodem. Kan dat?
A: Natuurlijk! We zijn altijd op zoek naar leuke, ontroerende en spannende verhalen. Heb jij iets dat je met ons wilt delen of vind je dat wij ergens aandacht aan moeten besteden? Stuur dan een mail naar redactie@haerlemsbodem.nl.

Q: Ik wil mee werken aan Haerlems Bodem. Kan dat?
A: Haerlems Bodem is altijd opzoek naar creatieve, enthousiaste mensen om het team te versterken. We werken met vrijwilligers, stagiairs en betaalde krachten. Neem een kijkje op haerlemsbodem.nl/werken-bij voor meer informatie en actuele vacatures.

Q: Waar vind ik Haerlems Bodem?
A: Naast www.haerlemsbodem.nl is Haerlems Bodem te vinden op verschillende Social Media: FacebookTwitter | Instagram Linkedin Youtube

Q: Wanneer doet Haerlems Bodem updates?
A: Zo vaak mogelijk! Ga naar de homepage of bekijk de categorieën. Volg ons op Facebook en Twitter voor de meest recente updates.

Q: Hoe kom ik bij de uitgaansagenda?
A: Via het menu vind je onze uitgaansagenda.

Q: Ik sta op een foto van Haerlems Bodem en wil deze verwijderd hebben. Hoe kan ik dat doen?
A: Alle informatie op www.haerlemsbodem.nl en onze social media kanalen wordt zorgvuldig samengesteld en onderhouden. Indien je desondanks materiaal aantreft waarvan je van mening bent dat dit inbreuk maakt op jouw rechten of waarvan je meent dat dit anderszins onrechtmatig is, kun je bij Haerlems Bodem een verzoek indienen om deze informatie van de website of social media te laten verwijderen. Ga haerlemsbodem.nl/notice-and-takedown vul het formulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Q: Hoe kan ik contact opnemen met Haerlems Bodem?
A: Op haerlemsbodem.nl/contact vind je diverse mogelijkheden om contact met ons op te nemen.