Feestcafé Bugsy’s staat niet bepaald bekend om zijn smetteloosheid en knuffelbare karakter. Toch heeft Brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland Bugsy’s beloond vanwege hun totaalaanpak om een zo veilig mogelijke omgeving voor medewerkers en bezoekers te creëren. Maar, is een plek veilig als je zoveel veiligheidsmaatregelen moet treffen? 

Bron: https://www.facebook.com/cafebugsys/
Café Bugsy’s.

‘Wel-zo-veilig-Award’

In de video vertelt eigenaar Roderick Dekker over de maatregelen die hij heeft genomen. Zo heeft Roderick een ontzeggingsbeleid ingesteld waarbij bezoekers na vier overtredingen niet meer welkom zijn. Ondernemers die zich onderscheiden op het gebied van veiligheid en preventie komen in aanmerking voor de ‘Wel-zo-veilig-Awards’. De awards worden uitgereikt in drie categorieën: transport, detailhandel en horeca. Brancheverenigingen Transport en Logistiek Nederland, Detailhandel Nederland en Koninklijke Horeca Nederland kiezen de winnaars in hun eigen categorie.

Week van de Veiligheid

Wil jij weten wat jij als ondernemer kunt doen om criminaliteit te voorkomen? Van 8 tot 14 oktober vindt de Week van de Veiligheid plaats. Tijdens deze week kunnen ondernemers en hun medewerkers deelnemen aan activiteiten om zich beter te beschermen tegen criminaliteit. De Week van de Veiligheid wordt georganiseerd door het ministerie van Justitie en Veiligheid, VNO-NCW, MKB-Nederland, Koninklijke Horeca Nederland, Detailhandel Nederland, Transport en Logistiek Nederland en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. De Week van de Veiligheid is onderdeel van de Europese maand van de cyberveiligheid.

HB feliciteert Bugsy’s en hoopt dat de maatregelen hun vruchten afwerpen. En voor iedereen: veel plezier vanavond en doe geen dingen die wij ook niet zouden doen 😉

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here