Stel je voor: De zon gaat bijna onder en de sterren verschijnen aan de hemel. Je gaat er lekker voor zitten op een zitzak, een strandstoel of eigen meegebracht kleedje. Een magische zomeravond in de frisse lucht met een fijne relaxte sfeer. Film kijken op een groot bioscoopscherm met het geluid via een koptelefoon en op de achtergrond de schittering van het water van de Veerplas. Daar wil je toch bij zijn!
 
Dat kan want alweer voor het 6e jaar organiseert Het Veerkwartier samen met Outdoor Cinema ‘Film aan het Water’. Van woensdag 14 juli tot en met zaterdag 17 juli kun je daar genieten van een van de vier verschillende films die vertoont worden. Elke dag een andere film dus je kunt ze ook achtereenvolgend allemaal bekijken. Wil je vooraf lekker een hapje eten, dan kan dat. Je kunt een vegetarische daghap bestellen bij onze buitenkeuken. Tijdens de film is er overigens ook tijdens de pauze gelegenheid om wat lekkers te halen. Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat er eigen drank of eten meegenomen wordt. 

Chillen bij Het Veerkwartier

Deze films kun je gaan bekijken

Door corona is het gekkenhuis in filmrechtenland. Toch is het Outdoor Cinema gelukt om tot een mooie filmprogrammering te komen. Dit zijn de films die op het programma staan:


Kosten en tijden

Als je bij dit gezellige evenement aanwezig wilt zijn kun je kaarten kopen bij de bar van Het Veerkwartier, via de website of door op een van bovenstaande links te klikken. Een filmkaartje met 1 consumptie kost € 21.50 en met de daghap erbij € 36.50. Hier zijn de kosten voor het gebruik van een koptelefoon en de servicekosten al in opgenomen.

Per avond ben je vanaf 21.30 uur welkom en om 22.00 uur start de film. Het duurt ongeveer tot 0.30 uur.
Kom je eerst nog gezellig een hapje eten dan kan dat vanaf 19.30 tot 21.00 uur.

Romantisch avondje film kijken

In case of shitweer

Het evenement is corona-proof en gaat dus in principe gewoon door. Alleen bij heel slecht weer (harde regen en/of storm) kan het afgeblazen worden. In dat geval blijft je kaartje geldig zodat je op een andere avond alsnog kunt gaan. Check op de dag om 20.00 uur de website van Het Veerkwartier als je twijfelt of het doorgaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here