Shoot Your Shot is dé unieke filmcompetitie van Haarlem en omstreken. Dit jaar is het thema SPANNING! Word jij later de nieuwe Tarantino of Spielberg? Of maak je liever spannende documentaires of videoclips à la Thriller van Michael Jackson? Schrijf je dan in voor de 13e editie van Schoot Your Shot!

Tijdens deze competitie kunnen jongeren onder begeleiding van professionals uit de filmwereld een film maken en hun talenten ontwikkelen. Shoot Your Shot heeft al veel talenten afgegeven, hier kun jij er één van zijn! Dit jaar is het thema SPANNING. Je bent vrij in het kiezen van het genre (bijvoorbeeld een videoclip, animatiefilm, spannende speelfilm of fictieve vlog) en de inhoud van je film. De duur van de film moet minimaal 1 minuut en maximaal 5 minuten zijn. Bij deelname krijg je een workshop van filmmaker Bram Schouw van o.a. Broers en een montageworkshop i.s.w. met Open Studio.
Uit alle inzendingen kiest de Filmschuur een aantal films voor de feestelijke finale op 17 december. De winnaar krijgt een waardebon van Open Studio en mag deelnemen aan de jury van een Nederlands Filmfestival. De winnende film wordt een week als voorfilm vertoont in de Filmschuur.

Meedoen?

Ben je tussen de 15 en 21 jaar en wil je meedoen aan de filmcompetitie? Inschrijven kan vanaf 5 september tot 5 oktober. Deelnemen aan Shoot Your Shot #13 kost € 10,00. Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor de apparatuur, opnames en montage. Meer informatie vind je op shootyourshot.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here