Op dinsdag 31 oktober vond de halve finale plaats van Present Your Startup 2017. Bij gastheer Forbo Flooring in Assendelft namen de halve finalisten het voor een publiek van geïnteresseerden tegen elkaar op.

Present Your Startup is een acceleratorprogramma voor startende bedrijven en jaarlijks een live pitch evenement. Het programma begeleidt startups en brengt investeerders, gevestigde bedrijven en startups met elkaar in contact.

Halve finale Present Your Startup 2017

Het was moeilijk kiezen voor de jury. Uiteindelijk wees het puntensysteem zes startups aan in plaats van de gebruikelijke vijf, omdat er twee startups gelijk eindigden. Ook over één afvaller bleef een deel van de jury verdeeld. Voor de organisatie van Present Your Startup is de halve finale, die alweer voor de vierde keer plaatsvond, de meest moeilijke dag uit het jaar. Alle ondernemers in deze ronde laten kwaliteit zien en het is aan hen allen gegund om door te gaan naar de finale.

Present Your Startup 2017
Finale Present Your Startup 2016 | Foto: KSK Photography

Finale Present Your Startup 2017

De zes geselecteerde startups die in de finale op woensdag 22 november mogen pitchen zijn:

Nijsje – een hippe ijsfiets met app
Maester – het e-learning platform voor corporates
Stagefinder – de matchmaker tussen podium en artiest
Fiftyco – het mediaplatform voor 50+
Besized – een tool die de maat van kinderkleding voorspelt via een algoritme
Tinkr – Het online carrière-platform wat IT-studenten verbindt aan tech bedrijven

De zes startups pitchen op woensdag 22 november in Pathé bioscoop in Haarlem. John Henry uit New York zal de startups aan het publiek voorstellen. John verkocht zijn eerste startup op 24-jarige leeftijd, is nu zelf investeerder en weet als geen ander hoe hard je als ondernemer moet werken om je doel te bereiken. Voordat het hoofdprogramma begint, is er een VIP programma waar nog een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar is.

Wil je ook komen kijken? Ga dan naar presentyourstartup.nl/events.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here